• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 10 °C

Kaptan Özben'in annesi hayatını kaybetti

Kaptan Özben'in annesi hayatını kaybetti
Şile’de kurtarma botunun bozulması sonucu can veren kaptan Cemil Özben’in annesi elinde oğlunun fotoğrafıyla hayata gözlerini yumdu.

Karadeniz’deki fırtınada batan Volgo-Balt 199 adlı kuru yük gemisinin yardımına giderken, daha Şile Limanı’nda azgın denizde kayalıklara çarparak batan Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait KEGM-7 botunun kaptanı Cemil Özben’in 90 yaşındaki annesi Fethiye Özben yaşamını yitirdi.

Kıyı Emniyeti personeli Kaptan Cemil Özben, 4 Aralık tarihinde Karadeniz’de batan Volga-Balt 199 isimli geminin personeline yardım etmek için deniz açılmış ancak botun şiddetli fırtına nedeniyle kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Denizde kaybolan Cemil Kaptan’ı arama çalışmaları sırasında annesi Fethiye Özben'de günlerce gözyaşı dökmüştü. 
 
Oğlunun fotoğrafını koynunda taşıyan Fethiye Özben'in gelenlere, fotoğrafı gösterip "oğlumu tanıyor musunuz" diye sorduğu ve hiç durmadan ağladığı da belirtildi.
 
Oğlunu kaybetmeye kalbi dayanamayan Fethiye Özben dün gece yaşamını yitirdi. Fethiye Özben için Küçüksu’daki Hacı Zihni Gürler Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Özben ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Hüseyin Besli, AK Parti Milletvekili Metin Külünk ve Cemil Kaptan'ın mesai arkadaşları katıldı. Cenazeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı da çelenk gönderdi. Cemil Kaptan'ın oğlu Emre'de babaannesinin tabutunun başından ayrılmadı.
 
Cemil Özben'in ağabeyi Hasan Özben gazetecilerin soruları üzerine, "Ölümün arkasından ne denilebilir ki? Üzgünüz. Ard arda gelmesi bizi daha çok üzdü." ifadesini kullandı.
 
Fethiye Özben, bugün oğlu Cemil Özben’in cenazesinin kaldırıldığı Üsküdar Küçüksu’daki Hacı Zihni Gürler Camii’nde öğle vakti cenaze namazının ardından, Kandilli Mezarlığı’na oğlunun yanına defnedildi. Kılınan cenaze namazının ardından Fethiye Özben, Kandilli Mezarlığı’nda oğlu Cemil Özben'in yanında toprağa verildi. 
 
fethiye_ozben.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Kaptan
31 Aralık 2012 Pazartesi 13:08
NUR İÇİNDE YATSIN
Anamıza Allahtan rahmet ailesine başsağlığı dilerim. Benim bu şekilde bildiğim Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda 3 tane olay var. Hepsinde de Annelerin oğullarına, kızlarına yapılan zulme, baskıya karşı bir anne olarak yüreği dayanayıp hazin bir şekilde hayatları sonlanmıştır. Burada da bir annenin oğlunun acısına dayanamayıp hazin bir şekilde vefatı söz konusu. Bu hayatların hesapları mutlaka sorulmalıdır. Daha canlar gitmeden inşallah bu hayatların hesapları sorulur.Önlemler alınır. Ancak maalesef bugüne değin hiç bir önlem alınmamıştır. Canların hazin bir şekilde hayatları sona ermiştir.
193.255.19.208
kegm
30 Aralık 2012 Pazar 23:29
sabır
ALLAH günahlarını affetsin mekanı cennet olur inşallah rabbim geride kalanlara sabır ihsan eylesin
88.251.109.69
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim