• BIST 9486.56
  • Altın 4240.319
  • Dolar 39.2309
  • Euro 44.8229
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 33 °C
  • Antalya 33 °C
  • Muğla 33 °C
  • Çanakkale 28 °C

Fay olmayan Karadeniz'de deprem oldu

Fay olmayan Karadeniz'de deprem oldu
İstanbul'un Karadeniz kıyılarında 10.7 kilometre derinlikte 4.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 14:44'te meydana gelen deprem, Marmara Bölgesi'nde de hissedildi.

İstanbul'un Karadeniz kıyılarında 10.7 kilometre derinlikte 4.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 14:44'te meydana gelen deprem, Marmara Bölgesi'nde de hissedildi.

Karadeniz'de deprem meydana geldi. Kandilli, merkezi Karadeniz olan depremin büyüklüğünün 4.5 olduğu açıklandı. Saat 14.45'teki deprem İstanbul'da da hissedildi.

İTÜ Öğretim Üyesi Okan Tüysüz, "Karadeniz'in içinde deprem olması sürpriz. Burada bilinen bir fay yok. Zeminde meydana gelen bir oturma hadisesi olabilir. Bu bölgede çok sayıda sismik çalışma var. Burada deniz altına yönelik gözlem var. Burası bizim için de sürpriz bir nokta. Burada uzun süreli bir deprem etkinliği olacağını, daha büyük bir deprem olacağını düşünmüyorum" dedi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim