• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 10 °C

Eşsiz yelkenli Clipper İstanbul’a geliyor

Eşsiz yelkenli Clipper İstanbul’a geliyor
Farklı alanlarda çalışmış 137 kişiyi, yeni bir meslek öğrenmek üzere bir araya getirerek inşa ettirilen 60 metre uzunluğundaki Clipper, 13 Ekim’de İstanbul’da demir atacak

Dünyanın lider insan kaynakları danışmanlık şirketlerinden Randstad’ın dünyada eşi benzeri bulunmayan yelkenlisi Clipper İstanbul’a geliyor. Amsterdam Belediyesi ve Randstad Holding’in farklı alanlarda çalışmış 137 kişiyi, yeni bir meslek öğrenmek üzere bir araya getirerek inşa ettirdiği 60 metre uzunluğundaki Clipper, 13 Ekim’de Portekiz, Sicilya ve Yunanistan’dan sonra İstanbul’da demir atacak

İstihdam ve İK çözümlerinde dünyanın lider şirketi Randstad’ın dünyaca ünlü eşsiz yelkenlisi Clipper ilk defa İstanbul’da demir atacak. Türkiye ve Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin 400’ncü yılı nedeniyle iki ülke arasındaki kültür, ticaret ve uluslararası dayanışma alanlarındaki ilişkileri kuvvetlendirmek için yapılan etkinlikler kapsamında Clipper, 13 Ekim’de İstanbul’a geliyor.

Tamamı el işçiliği ile 130 yılda inşa edilen dünyanın ilk yelkenli gemisi unvanına sahip olan ve 19. yüzyıldan günümüze Amerikan devrimi de dahil olmak üzere pek çok tarihi olaya ve savaşa tanıklık eden Clipper’ın izdüşümü Stad Clipper, farklı alanlarda çalışmış ve daha önce sektörde hiç deneyimi olmayan 137 kişi tarafından inşa edildi. Amsterdam Belediyesi ve Randstad Holding’in ortaklaşa çalışmalarıyla yeniden hayat bularak dünya limanlarını ziyaret etmeye başlayan Clipper, Portekiz, Sicilya ve Yunanistan’dan sonra İstanbul’da yerel yönetim ile devlet ekranının yanı sıra özel bir etkinlikle istihdam ve İK sektörünün liderlerini ağırlayacak.

5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA

Yılda sadece birkaç kez yolculuk yapan Stad Clipper, 60 metre uzunluğuyla dünyanın en büyük yelkenlilerinden biri. Gençlerin denizcilik becerileri kazanmaları için halen eğitim amaçlı da kullanılan Clipper, 150 adım büyüklüğündeki 3 direk ve 29 yelkenden oluşan görkemli yapısının yanı sıra tamamı el işçiliği ile hayat bulan iç tasarımı ve mürettebatı ile de beş yıldızlı otelleri aratmıyor. 14 lüks kabini bulunan Clipper, uzun yolculuklar için aynı anda 64 kişiyi ağırlayabiliyor. Dünya mutfaklarından oluşan seçkin menüsünün yanısıra kişiye özel servis yapan şefleri de yer aldığı eşsiz yelkenlide, 75 kişilik yemek odası, açık bar’ı bulunuyor. Clipper günübirlik geziler için 115 kişi ağırlayabiliyor.

Randstad hakkında:

Dünyanın lider insan kaynakları danışmanlık firması olan Randstad Holding NV, şirket ve kurumlara istihdam iş çözümleri sunuyor. 5 kıtada toplam 43 ülkede, 33 binden fazla çalışan ve 5.400 şubesi bulunan Randstad, Türkiye pazarındaki faaliyetlerine 2006 yılında başladı. Amerika, Almanya, Avustralya, Belçika, Fransa, Hindistan, Hollanda, İspanya, İsviçre, Kanada, Lüksemburg, Polonya ve Portekiz’de önemli pazar payına sahip olan Randstad, 2011 yılında 16.2 milyar euro ciroya ulaştı. Holding hisseleri NYSE Euronext Amsterdam’da işlem görüyor.

clipper.jpg

clipper_1.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim