• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 21 °C

DTO'nun "10. Medya Yarışması" başlıyor

DTO'nun "10. Medya Yarışması" başlıyor
Denizcilik ve Deniz Ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacı ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından “10. Medya Yarışması” düzenliyor.

Denizcilik ve Deniz Ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacı ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından “10. Medya Yarışması” düzenliyor.

Haber, İnceleme-Araştırma, Röportaj ve Fotoğraf dallarında düzenlenen yarışma için gönderilecek eserlerin 2012 yılına ait olması ve yılsonuna kadar yazılı ve görsel basında yayınlanması gerekmektedir. Yarışma için gönderilen eserlerin “Ege Bölgesi’nde deniz ticareti, deniz taşımacılığı ve deniz temizliği ile ilgili haber ve fotoğrafları” kapsaması gerekmektedir.

Yarışmacılar; eserlerin yer aldığı gazete ya da derginin bir adet asıl ile 8 adet fotokopisini hazırlamalıdır. Televizyon ya da radyo çalışanlarının ise ses ve görüntü kasetlerinden birer adet teslim etmeleri gerekmektedir. Yarışmacılar, her dalda bir eser olmak üzere, bütün dallara katılabilir.

Yarışmaya gönderilecek eserlerin 3 Mayıs 2013 Cuma gününe kadar Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Basın Danışmanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir.

FOTOĞRAF YARIŞMASI:

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “Fotoğraf Yarışması” “ile ilgili gerekli koşullar aşağıda belirtilmiştir.

FOTOĞRAF” DALI YARIŞMA ŞARTLARI:

- MEDYA FOTOĞRAF DALI yarışmasının konusu; “Ege Bölgesi’nde deniz ticareti, deniz taşımacılığı ve deniz temizliği” olarak belirlenmiştir.
- Fotoğraflar, renkli ve siyah-beyaz olabilir.
-Yarışmacı en fazla iki fotoğraf ile katılabilir.
-Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların uzun kenarı en az 40 cm, en fazla 60 cm boyutunda fotoğraf kartına basılmış olması gerekmektedir.
-Fotoğraflarda karanlık oda tekniklerinin dışında photoshop uygulaması kabul edilmeyecektir.
-Fotoğraflar paspartusuz gönderilecektir.
-Fotoğraf arkasına gönderen kişinin adı ve soyadı yazılacaktır.
-Eserler herhangi bir yüzeye yapıştırılmamış, paspartusuz ve kenar boşluksuz olarak teslim edilecektir. Fotoğraflar, aynı zamanda belge niteliğinde olduğundan tarih, yer ve bölge adının belirtilmesi gerekmektedir.
-Herhangi bir yarışmada ödül almış eserler yarışmaya katılamaz.
-Gönderilen eserlerin yarışmacıya geri iade edilme zorunluluğu yoktur.
-Yarışmaya gönderilen fotoğrafların basım, sergileme ve çoğaltma hakkına Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin sahip olduğunu, adaylar kabul etmiş sayılacaktır.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim