• BIST 10824.55
  • Altın 4378.01
  • Dolar 40.824
  • Euro 47.4823
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 27 °C
  • Çanakkale 24 °C

Çanakkale'de fırtına tekneleri batırdı

Çanakkale'de fırtına tekneleri batırdı
Çanakkale'de etkili olan etkili olan lodos ve sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Çanakkale'de yazlık evlerin bulunduğu Dardanos mevkinde çok sayıda küçük tekne battı

Çanakkale'de etkili olan etkili olan lodos ve sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Çanakkale'de yazlık evlerin bulunduğu Dardanos mevkinde çok sayıda küçük tekne battı, sokaklar sular altında kaldı.

Çanakkale'de etkili olan lodos tekneleri batırırken sağanak yağmur nedeniyle yollar su deryasına döndü. Saatteki hızı 80 kilometreye çıkan rüzgar nedeniyle, Dardanos sahilinde bağlı çok sayıda tekne batarak kıyıya vurdu. Bazı tekneler, dalgaların şiddetiyle parçalandı. Yağışın da etkili olduğu bölgede, yazlık evlerin bulunduğu ara sokaklar göle döndü. Bazı yazlıkların Bodrum katlarını ise su bastı. Fırtına deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Hava muhalefeti sebebiyle ada seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Çanakkale Boğazı hatlarındaki vapur seferleri normal olarak devam ederken, fırtınanın cumartesi günü öğlen saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim