Boğaz girişlerinde gemiler yığıldı

Birkaç gündür devam eden sis ve Gemi kazalarının etkisiyle gemi geçişlerine kapalı olan Türk Boğazları'nın Kuzey ve Güney bölgelerinde 300'e yakın gemi bekletiliyor.
TÜRK BOĞAZLARINA GEMİLER YIĞILDIBir kaç gündür devam eden yoğun sisten ve hafta sonunda meydana gelen LPG kazasından dolayı kapalı olan İstanbul Boğazının kuzeyinde ve güneyinde 250'ye yakın gemi bekletiliyor. Çanakkale Boğazının Kuzey ve Güney demir bölgelerinde ise 55 gemi geçiş için Çanakkale VTS'den talimat bekliyor.Haberi yayına hazırladığımız şu saatlerde Gemi trafiğine açılan İstanbul Boğazının Kuzey girişinde 145 Güneyinde ise 100 gemi geçiş için VTS'den sıra alarak boğazdan geçme sırasını bekliyorYetkililerden alınan bilgiye göre; Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerin limanlarından kalkan yüzlerce gemi ise, VHF'den alınan bu haberlerden dolayı Karadeniz açıklarından Boğaza doğru hız keserek seyir yapmakta olduğu ifade edildi.DenizHaber.Com (Özel)
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Putin'den denizlerde 'sert karşılık verin' talimatıRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus gemilerine yönelik el koyma ve müdahale girişimlerine uluslararası deniz hukuku çerçevesinde ama kararlı bir şekilde karşılık verilmesi talimatını verdi.
Husiler, Suudi Arabistan'da Aramco tesislerine füze yağdırdıYemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'ın Yenbu ve Cazan bölgelerinde yer alan milli petrol şirketi Aramco'ya ait tesisleri füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef aldıklarını duyurdu.
İran ile Ukrayna arasında gerilim tırmanıyorİran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, Ukrayna'nın Hazar Denizi'nde İran ticaret gemisine düzenlediği saldırıya ilişkin sert açıklamalarda bulunarak, söz konusu eylemin "cevapsız kalmayacağını" söyledi.
Denizcilik sektörü STK'ları Karadeniz'deki gemi saldırılarına ses yükseltiyorTürkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) ile federasyona bağlı denizcilik sivil toplum kuruluşları, Karadeniz'de ticaret gemilerine yönelik artan insansız hava aracı saldırılarına ilişkin ortak bir açıklama yayımladı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
























