• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 21 °C

Azuree 33 ile ödüle doğru yelkenler fora

Azuree 33 ile ödüle doğru yelkenler fora
Sirena Marine, Azuree 33 ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nin Ulaşım ve Taşıma Araçları kategorisinde ön elemeyi geçerek ikinci aşamaya katılma hakkı kazandı.

Sirena Marine, kendi bünyesindeki tasarım ekibi ve CeccarelliYacht Design tarafından ortaklaşa tasarlanan Azuree 33 ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nin Ulaşım ve Taşıma Araçları kategorisinde ön elemeyi geçerek ikinci aşamaya katılma hakkı kazandı.

Sirena Marine, TURQUALITY® Programı dahilinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en iyi tasarımlarının ödüllendireceği Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, sahip olduğu teknik özellikleri, çekici tasarımı ve pratik çözümler sunan detaylarıyla kısa sürede kendine saygın bir yer edinen Azuree 33’ü tasarım dünyası ile buluşturuyor.

Kavramsal Tasarım Ödülleri ve Ürün Tasarım Ödülleri olmak üzere iki ana başlık altında değerlendirme yapılan Design Turkey Tasarım Ödülleri’ne toplam 521 sektörel ürün başvurusu gerçekleşti. Tasarımı Sirena Marine Tasarım ekibi ve Ceccarelli Yacht Design tarafından yapılan Azuree 33, Ürün Tasarım Ödülleriana başlığı altında ön elemeyi geçerek organizasyonun ikinci aşaması olan ve 30 Kasım – 2 Aralık 2012 tarihlerinde Haliç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek sergiye katılmaya hak kazandı.

Fark yaratan tasarım çizgisiyle Azuree 33 ‘daha fazla’ bir tekne…

Konfordan vazgeçmeden performans isteyenler için yelken yapma keyfini en iyi yaşatan tekne olarak dünya çapında da adından sıkça söz ettiren Azuree, yenilikçi tasarımı ile aynı boydaki diğer tüm teknelerden “daha fazla bir tekne”. Lanse edildiği 2010 yılından bu yana uluslararası platformlarda layık görüldüğü ödüller, sayısı her geçen yıl artan yurtdışı satış  temsilcilikleri ve yelkencilerin gösterdiği ilgi neticesinde, global marka olma hedefi doğrultusunda hızla ilerleyen Azuree, onlarca yıldır kullanılan geleneksel tekne formlarının dışında ve üzerinde.

Türkiye’nin ilk seri üretim yelkenlisi olan Azuree, uluslararası arenada sektörün prestijli ödüllerinden birinde, birincilik ödülüne layık görülen ilk Türk teknesi oldu. Azuree 33, Ekim 2010’da, 50th International Genoa Boat Show’da gerçekleştirilen dünya lansmanı sırasında Barca dell’Anno – Yılın Teknesi seçildi.

Başta America’s Cup tekneleri olmak üzere pek çok rüya yelkenlinin tasarımına imza atan Giovanni Ceccarelli’nin Sirena Marine tasarımekibiyle birlikte, ideal performans-gezi yelkenlisini yaratmak için tasarladığı Azuree, seyir keyfini performansla buluşturuyor ve yenilikçi tasarımı ile kalıpların dışına çıkıyor.

azuree-33-1.jpg

azuree-33-2.jpg

azuree-33-3.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim