• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

Yatçılar D-Marin Didim'de ofis açtı

Yatçılar D-Marin Didim'de ofis açtı
Yatçılık sektöründeki kalite standartlarını artırmayı hedefleyen Profesyonel Yatçılar Derneği (Professional Yachtmen’s Association), Türkiye’de ilk ofisini D-Marin Didim’de açtı.

Yatçılık sektöründeki kalite standartlarını artırmayı hedefleyen Profesyonel Yatçılar Derneği (Professional Yachtmen’s Association), Türkiye’de ilk ofisini D-Marin Didim’de açtı.

Ana merkezi Fransa’da bulunan ve Yunanistan, İtalya, İngiltere, Amerika, Yeni Zelanda dahil toplam 13 ülkede, 16 bölgesel ofise sahip Profesyonel Yatçılar Derneği’nin Türkiye’de ilk bölgesel ofisi D-Marin Didim oldu.

2011 yılında gerçekleşen kurumsal üyeliğinin ardından bölgesel ofis olmak için yaptığı başvurusu olumlu sonuçlanan D-Marin Didim, Profesyonel Yatçılar Derneği’nin bölgesel ofisi olarak süper yatlara sunduğu hizmet standartlarını daha da yükseltmeyi amaçlıyor.

126 kurumsal, 1250 kaptan ve yatçı üyesi bulunan Profesyonel Yatçılar Derneği profesyonel yatlar için en yüksek standartları korumak ve yatçılık sektöründe bilinci ve kaliteyi artırmayı hedefliyor.

70 m’ye kadar 576 yat bağlama ve 400 ton travel lift’i ile 600 yatlık kara park kapasitesi, tecrübeli ekibi ve sunduğu hizmet kalitesiyle Akdeniz’in en kapsamlı yat bakım, onarım ve kışlama merkezi olarak hizmet veren D-Marin Didim; Türkiye’nin en gözde turizm ve yatçılık destinasyonu Bodrum’a sadece bir saatlik mesafede bulunan konumuyla yat sahiplerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

D-Marin Didim

Mayıs 2009 itibarıyla, D-Marin Didim, tamamı beton kaplanmış 80.000 m2'lik, toplam 600 tekne kapasiteli çekek alanı ve içindeki 60 m x 15 m ölçülerindeki iki Hangar Binası ile tekne tutkunlarına hizmet vermeye başlamıştır. 400 ton kapasite ile Türkiye'nin en yüksek kapasiteli travel lift'ine sahip olan D-Marin Didim'de, her biri kendi alanında uzman çok sayıda teknik atölye de hizmet veriyor.

D-Marin Didim, tüm teknik altyapı ve üstyapı çalışmalarında, yüzde yüz çevreye duyarlı yaklaşım ile inşa edilmiştir. Marinada doğal sirkülasyon kanalları, atık yağ ve sintine istasyonları, evsel atık toplama istasyonu, katı atık ayrıştırma istasyonları gibi ileri derecede çevre koruma ve çevre kirliliğini önleyici sistemler yer alıyor.

D-Marin Didim'de 8 metreden 70 metreye kadar farklı boylarda tekneler, med-mooring sistemiyle marinaya bağlanabilmektedir. Özellikle güvenli bağlama yeri ve karaya çekilebilme sıkıntısı çeken 30 metre üzerindeki tekneler için, 580 tekne bağlama kapasiteli D-Marin Didim Marina, çok önemli bir adres oldu.

Toplamda 500.000 m² üzerine kurulmuş olan Marina, yat kulübü, helikopter pisti, 400 ve 75 tonluk travel lift, 100 tonluk trailer, yat malzemeleri, alışveriş merkezi, banka şubeleri, yüzme havuzu, SPA, fitness center ve spor alanları, yakıt istasyonu ve restoranlarıyla yat sahiplerine karada arayabileceklerinden çok daha fazlasını sunuyor.

D-Marin Didim, hem lokasyonu hem de teknik altyapı özellikleri ile sadece Türk karasularında yüzen tekneler için değil, aynı zamanda tüm Akdeniz havzasındaki tekne sahipleri için de çok ayrıcalıklı bir adres olmayı hedefliyor.

d-marin_didim.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim