• BIST 10366.16
  • Altın 4349.519
  • Dolar 40.3482
  • Euro 46.9244
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 20 °C

Vali Amir Çiçek: Ölüdeniz dünyada bir marka

Vali Amir Çiçek: Ölüdeniz dünyada bir marka
Muğla Valisi Amir Çiçek, Ölüdeniz’in dünyada bir marka olduğunu belirtti ve "Ölüdeniz Fethiye ve Muğla’nın değil tüm dünyanın turizm değeridir. Aksaklıkların ve sorunların çözülmesi için el birliği ile geciktirmeden projeleri uygulamaya koyacağız” dedi.

Fethiye’de incelemelerde bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek, Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı'nda Kooperatif Başkanı Mümtaz Kökten ve turizmcilerden bilgi aldı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, beraberinde Kaymakam Ekrem Çalık, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Kurmay Albay Halil Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı ve bazı daire müdürleri ile ölüdeniz kumburbu tabiat parkını gezdi. MUÇEV müdürü İbrahim Akoğlu ve diğer yetkililerden kumburnu tabiat parkının işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, İstanbul Emitt Turizm Fuarında Fethiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Kökten Ölüdeniz’de Belceğiz kıyısına günü birlik teknelerin yanaşıp yolcularını alabileceği seyyar iskele kurulmasını, Belceğiz mahallesinde sellerin önlenebileceği drenaj sistemi yapılması, arıtma ve kanalizasyon şebekesinin büyütülmesini, içme suyu sağlanmasını, ovacık ve hisar önünün kanalizasyon ve arıtma sorunun giderilmesini ayrıca Belceğiz plajına yapılan kötü görüntü oluşturan platformun kaldırılmasını istedi.

Vali Amir Çiçek, Ölüdeniz’in dünyada bir marka olduğunu söyleyerek, “Ölüdenizin sorunlarını ortak akılla sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çözümleyeceğiz. Ölüdeniz Fethiye ve Muğla’nın değil tüm dünyanın turizm değeridir. Aksaklıkların ve sorunların çözülmesi için el birliği ile geciktirmeden projeleri uygulamaya koyacağız. Ölüdeniz Kumburnu'na herkes girebilmeli. Giriş ücretlerinin düşürülmesi için en kısa sürede bir değerlendirme yapacağız” dedi.

mugla_valisi.jpg

mugla_valisi1.jpg

mugla_valisi2.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim