19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C
  • İzmir18°C
  • Antalya17°C
  • Muğla15°C
  • Çanakkale15°C

MSC CRUİSES, YUNANİSTAN SEYAHATLERİNİ 14 ŞUBAT’A KADAR ERTELEDİ

Yunan hükümetinin yolcu limanı operasyonlarını da etkileyen yerel kısıtlama önlemleri, gemi misafirlerini de etkileyecek. MSC Cruises, MSC Magnifica operasyonlarının duraklatılmasının uzatıldığını açıkladı.

MSC Cruises, Yunanistan seyahatlerini 14 Şubat’a kadar erteledi

31 Aralık 2020 Perşembe 17:46

MSC Cruises, Yunan hükümetinin yakın zamanda salgını yönetmek için uygulamaya koyduğu ve büyük olasılıkla mevcut tatil dönemi nedeniyle daha da arttırılacak olan ek kısıtlama önlemleri ile bağlantılı olarak MSC Magnifica operasyonlarının duraklatılmasının uzatıldığını duyurdu.

Bu önlemlerin bir parçası olarak 6 Ocak'a kadar yolcu gemileri Yunan limanlarına yalnızca teknik sebeplerden kaynaklı ziyaretler yapabilecek.

Bu limanların 7 Ocak'ta açılmasına veya ilgili önlemlerin daha fazla uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin belirsizlik nedeniyle MSC Cruises, MSC Magnifica operasyonlarına başlama tarihini misafirlerinin yararına olması için 14 Şubat 2021 tarihine kadar erteleme kararı aldı.

MSC Magnifica'nın yeniden başlatma tarihinden önce rezervasyon yaptıran konuklar, geminin Batı Akdeniz güzergahını, seyahatlerine yeniden başladığı dönemde yalnızca İtalya ve Malta limanlarına uğrayarak gerçekleştirecek olan MSC Grandiosa’ya aktarabilecekler.

MSC Cruises gemilerinde şirketin kapsamlı sağlık ve güvenlik protokolü uygulanıyor.

DENİZ HABER AJANSI