25 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara21°C
  • İzmir19°C
  • Antalya20°C
  • Muğla15°C
  • Çanakkale17°C

İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ, 'ACİL COVİD-19 DESTEK KAMPANYASI’ BAŞLATTI

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Denizcilik Fakültesi Dekanlığı’ndan öğrenciler için ''İTÜ Denizcilik Fakültesi Acil Covid-19 Destek Kampanyası'' adı altında destek kampanyası başlatıldı.

İTÜ Denizcilik Fakültesi, 'Acil Covid-19 Destek Kampanyası’ başlattı

19 Aralık 2020 Cumartesi 13:20

İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanlığı’ndan paylaşılan yazıda ''İTÜ Denizcilik Fakültesi Acil Covid-19 Destek Kampanyası'' isimli kampanya için çağrı yapıldı.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof Dr. Oğuz Salim Söğüt'ün paylaştığı yazıda şu ifadelere yer verildi:

''Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüsün etkileri herkes tarafından yoğunlukla hissedilmeye devam ediyor. Bu yıl hepimiz için zor bir yıl oldu, ancak dayanışmamızın gücü ile zorlukların üstesinden gelebileceğimizi görmek bizi umutlandırıyor.

Öğrencilerimiz, 2019-2020 Bahar Yarıyılından itibaren uzaktan eğitimle öğrenimlerine devam ediyorlar. Yüksek standarttaki denizcilik eğitimini takip etmenin yanında hayatın onlara getirdikleri zorluklarla mücadele ediyorlar. Sizlerden öğrencilerimizin bu süreçte kendilerini yalnız hissetmemeleri ve iyi bir denizci olarak gelişmelerini sürdürmeleri adına destek olmanız için yardımlarınızı talep ediyorum.

Bu düşüncelerle İTÜ-DF Acil Covid-19 Destek Kampanyası başlatarak ihtiyacı olan tüm öğrencilerimize ulaşmayı hedefiyoruz. Bu çağrımıza denizcilik sektörümüzün cevap vererek ögrencilerimizin ögrenimlerine devam etmelerini temin edeceklerine ve yaratacakları güven ile ögrencilerimizin denizcilik ailesine olan bağlarını daha da güçlendireceklerine inanyoruz.

Kampanya katılım için bilgilendime notam sizlerle bu yazı ekinde paylaşıyorum. Destekleriniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.''

DENİZ HABER AJANSI