20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C
  • İzmir17°C
  • Antalya17°C
  • Muğla12°C
  • Çanakkale13°C

TEOS YAT YELKEN KULÜBÜ, BAŞARISI İLE SEFERİHİSAR’I GURURLANDIRDI

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Torasan Urla Deniz Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen Atatürk Kupası Yelken Yarışları’nda Teos Yat Yelken Kulübü başarısı ile takdir topladı.

Teos Yat Yelken Kulübü, başarısı ile Seferihisar’ı gururlandırdı

07 Aralık 2020 Pazartesi 15:45

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Kupası Yelken Yarışları’nda Teos Yat Yelken Kulübü, Seferihisar’ı gururlandırdı.

Torasan Urla Deniz Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen yarışlarda Seferihisar’a 9 madalya getiren Teos Yat Yelken Kulübü sporcuları, kategorilerinde 3 birincilik, 4 ikincilik ve bir üçüncülük derecesi ile başarılı bir tablo çizdi.

Teos Yat Yelken Kulübü Başkanı Tamer Başlığ, “İlçemizi vuran tusunamiye rağmen ayakta kalmaya yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bir dönemde bu yarıştaki performanslar bizim motivasyon kaynağımız oldu. Bugün itibariyle 67 sporcusu ile 12 milli takım aday kadrosunda olan Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden biri haline geldik. Yelken sporu Seferihisar’ın görünen yüzü olacak bir spor. Tüm Seferihisarlıları Yelken yapmaya davet ediyoruz. Özellikle Seferihisar Belediyesi ve Başkanımız İsmail Yetişkin’e bu zor süreçte yanımızda olmalarından ötürü Teos Yat Yelken Kulübü ailesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

yelken_1-012.jpgyelken_2-012.jpgyelken_3-011.jpg

DENİZ HABER AJANSI