28 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • İzmir19°C
  • Antalya15°C
  • Muğla14°C
  • Çanakkale16°C

SETUR MARİNALARI ÇOK ÖZEL FIRSATLARIYLA TUZLA BOAT SHOW’DA

Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinaları, 7-15 Mart’ta bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Boat Show Tuzla Kara Fuarı’nda olacak. Setur Marinaları 150’den fazla firmanın yer alacağı fuarda katılımcı ve ziyaretçilerle 2020 yılına özel indirim fırsatlarını paylaşacak.

Setur Marinaları çok özel fırsatlarıyla Tuzla Boat Show’da

25 Şubat 2020 Salı 13:47

Setur Marinaları, Türkiye’de marinacılık gelişimini ve denizciliği destekleyen en önemli marka olarak denizcilerin farklı beklentilerine cevap veren 10 marinasındaki 2020 avantajlarının detaylarını vermek üzere ziyaretçileri fuara davet ediyor. Şirket, sahip olduğu marina zinciriyle sunduğu eşsiz fırsatları, tekne boylarına göre uyguladığı fiyat avantajları, kampanyaları ve fuara özel indirimleri paylaşmak üzere tüm deniz severleri Boat Show Tuzla Kara Fuarı’ndaki Hall 2 B301’deki standına bekliyor.

YILLIK SÖZLEŞME İLE ZİNCİR MARİNA UYGULAMASI

Setur Marinaları’nı Türkiye ve dünyadaki pek çok marinadan farklılaştıran önemli bir özelliği ise zincir marina uygulamaları. Bu kapsamda Setur Marinaları’nın müşterileri, herhangi bir Setur marinası ile yıllık sözleşme yaptığında diğer batı kıyılarının kuzeyinden güneyine 9 Setur marinasında 30’ar gün ücretsiz konaklama hakkı kazanıyor. 30’ar günlük bu hak her bir marinada ayrı ayrı geçerli olurken, 30 günün üzerindeki konaklamalarda ise %50 indirim imkanı veriliyor. %50 indirimli konaklayan teknelere yıllık bağlama sözleşmelerini yenilemeleri durumunda ücret ödedikleri günler sözleşmelerine ilave ediliyor.

YILLANDIKÇA İNDİRİM ORANI ARTIYOR

Tekne sahiplerine uzun yıllar Setur Marinaları’nda olmak da avantaj sağlıyor. Birlikte geçirilen her yıl için %2 olarak belirlenen indirim oranı, 10 yıl üzerindeki kıdeme sahip tekne sahiplerinde %25’e ulaşıyor. Bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan teknenin diğer bir Setur Marinası’nda karaya çıkma ihtiyacı oluşması durumunda, denizde ve karada ücretsiz konaklama ile birlikte lift hizmetinden %50 indirimli yararlanma imkânı sunuluyor. Setur Marinaları tüm tekneleri karaya çekme konusunda iddialı, ortak lift kampanyası kapsamında bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan ve sözleşmeli marinasında karaya alınamayan teknelere, başka bir Setur Marinası’nda ücretsiz çekme&atma ve karada konaklama ve hizmeti sağlıyor. Satılık tekneler için en konforlu marina olan Setur Marinaları, yıllık sözleşmesi olan ve teknesini satışa çıkaran yatçılara sözleşme süresi içerisinde 2 kez ücretsiz çekme&atma, satış sonrasında ise kalan sözleşme süresini diğer bir Setur Marinası’na devretme hakkı ve 30 güne kadar %50 indirimli konaklama imkanı sunuyor.

DOSTLUK, KAZANDIRIYOR

Yıllık sözleşmesi olan yatçılar, teknesi Setur Marinaları dışında konaklayan arkadaşlarını, herhangi bir Setur Marinası’nda yıllık sözleşme yapmaya davet ettiğinde, kendisi ve referans olduğu arkadaşı 1 ay ücretsiz ilave süre kazanıyor. Sıfır tekne alan yatçılara, yıllık bağlama sözleşmelerine ilk yıl %10, ikinci yıl %5 indirimle birlikte, ilk çekme-atma ve 1 ay karapark hizmetinden ücretsiz faydalanma olanağı veriliyor. Ayrıca yatçılar, kişiye özel takvimle dilediği 2 veya 3 Setur marinasında avantajlı fiyatlarla yıllık sözleşme yapabiliyorlar.

1582619007_yalova_2-001.jpeg1582619008_kalamis_-001.jpg1-169.jpg

DENİZ HABER AJANSI