28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C
  • İzmir22°C
  • Antalya17°C
  • Muğla16°C
  • Çanakkale16°C

'DENİZ YAŞAMINA UYUM KOŞULLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ' KONULU PANEL DÜZENLENECEK

DTC üyelerine yönelik, Prof. Dr. Özcan Arslan, Dr. Psikiyatr Tulga Tolun Şatır ile Kaptan Barış Ziya Kaya'nın konuşmacı olarak katılacakları "Gemiadamları Sağlık Yönergesi ile Mürettebat Eğitimi ve Deniz Yaşamına Uyum Koşullarının Değerlendirilmesi" konulu panel düzenlenecek.

'Deniz Yaşamına Uyum Koşullarının Değerlendirilmesi' konulu panel düzenlenecek

20 Ocak 2020 Pazartesi 15:46

Gemilerimizde personel arasında üzücü ve elim hadise yaşanmaması ve gemi personelinin psikolojik ve moral olarak sağlığına ilişkin alınacak tedbirler hakkında Deniz Ticaret Odası üyelerine yönelik,  Prof. Dr. Özcan Arslan, Dr. Psikiyatr Tulga Tolun Şatır ile Kaptan Barış Ziya Kaya'nın konuşmacı olarak katılacakları "Gemiadamları Sağlık Yönergesi ile Mürettebat Eğitimi ve Deniz Yaşamına Uyum Koşullarının Değerlendirilmesi" konulu panel düzenlenecek.

29 Ocak 2020 Çarşamba günü yapılacak panel, saat 14:00'de başlayacak.

'Gemiadamları Sağlık Yönergesi ile Mürettebat Eğitimi ve Deniz Yaşamına Uyum Koşullarının Değerlendirilmesi' konulu panel, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu'nda yapılacak.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır'ın moderatörlüğünde düzenlencek panelin programı şu şekilde:

Saat 14:00: İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın Açılış Konuşması

- Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Sayın Erkan Dereli’nin konuşması

- Prof Dr. Sayın Özcan Arslan’ın Gemiadamlarının İşe Alım Süreçleri ile Çalışma Performanslarının Değerlendirilmesi konulu konuşması.

- Dr. Psikiyatr Sayın Tulga Tolun Şatır’ın Gemiadalarının İşe Alım Süreçlerinde Psikiyatrik Değerlendirmeler ve Takip eden Değerlendirmeler ile Karşılaşılan Sorunlar konulu konuşması.

- BMG Denizcilikten Sayın Barış Ziya Kaya'nın Denizcilik Şirketlerindeki Gemiadamlarının İşe Alım Süreçleri konulu konuşması.

Soru Cevap Bölümü ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki ÇAKIR’ın kapanış konuşması.

DENİZ HABER AJANSI