19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C
  • İzmir17°C
  • Antalya17°C
  • Muğla9°C
  • Çanakkale12°C

KANAL İSTANBUL PROJESİ, WOMANTV SEYİR DEFTERİ PROGRAMINDA TARTIŞILIYOR

2011 yılında Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirilen Kanal İstanbul Projesi, WomanTV'de yayınlanan Seyir Defteri programında tartışılıyor.

Kanal İstanbul Projesi, WomanTV Seyir Defteri Programında tartışılıyor

09 Ocak 2020 Perşembe 12:00

Türkiye gündemine 2011 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ÇILGIN PROJE olarak getirilen KANAL İSTANBUL Projesi, uzman konuklar tarafından masaya yatırılıyor.

Recep Canpolat’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek programa, İstanbul Barosu avukatlarından TEMA Vakfı Hukuk Danışmanı Avukat Ömer Aykul, Emekli Başkılavuz Kaptan Saim Oğuzülgen, Ulsulararası Seyir yardımcıları ve Fener Otoriterleri Birliği (IALA ) Gemi Trafik Hizmetleri (VTS) Komitesi eski Başkanı Kaptan Tuncay Çehreli ve TMMOB Gemi Makine İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın’ın katılımıyla, Kanal İstanbul Projesinin çevreye etkisi, Türk Boğazları'ndaki gemi trafiğine ne gibi katkısı olacak ve Montrö Antlaşmasıyla ilgisi, farklı başlıklarla tartışılacak. 

MSC Group’un sponsorluğunda hazırlanan ve Recep Canpolat'ın sunuculuğunu üslendiği SEYİR DEFTERİ Programı, 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 21:00’de WOMAN TV’de yayınlanacak.

WOMANTV'Yİ İZLEMEK İÇİN UYDU PARAMETRELERİ:

TÜRKSAT 4-A UYDUSU FREKANS 12034

D-SMART 53. KANAL

MOBİL UYGULAMALARINDA WOMANTV PARAMETRELERİ

TURKCELL TV PLUS

VODAFONE TV 55. KANAL

BLUTV

İNTERNET ORTAMINDA WOMANTV PARAMETRELERİ

WWW.WOMANTV.COM.TR

Not: İnternet ortamında izleyecek olanların, yoğunluk olduğu anda klavye de F5 tuşu ile yenileyiniz...

kanal_istanbul_buyuk.jpg

DENİZ HABER AJANSI