25 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C
  • İzmir21°C
  • Antalya21°C
  • Muğla19°C
  • Çanakkale17°C

DENİZCİLER KOROSU İKİNCİ KONSERİNİ YARIN VERİYOR

Türk denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan Denizciler Korosu, "Şarkılar Bizi Söyler" konserinde yarın yeniden dinleyicilerle buluşacak.

Denizciler Korosu ikinci konserini yarın veriyor

24 Aralık 2019 Salı 09:56

Denizcilik sektörünün önemli isimlerinin Çamlıca Musiki Derneği işbirliği yaparak kurdukları ve ilk konserini geçen yıl veren “Denizcilik Korosu”, “Şarkılar Bizi Söyler” adlı konseriyle almaya hazırlanıyor.

Şef Ayhan Aksal yönetiminde yarın (25 Aralık 2019 Çarşamba günü) saat 19.30’da Bağlarbaşı Kültür Merkezi Boğaziçi Konser Salonu’nda dinleyicileriyle buluşacak olan “Denizciler Korosu”nda camianın sevilen isimleri yer alıyor.

KİMLER SAHNE ALACAK?

Söz topluluğunda hanımlarda Ayça Özdemir, Güneli Özyıldız, Hülya Kalkavan, Işık Kalkavan, Melike Balıkçı, Melisa Eraydın, Meral Divan, Mualla Kalkavan, Nazmiye Aksoy, Pınar Tokatlıoğlu, Pınar Karagöz, Serap Kılıçkıran ve Zeynep Oğuz sahneye çıkacak.

Erkeklerde ise Alev Tunç, Deniz Eraydın, Erbil Özkaya, Gökhan Divan, İlker Meşe, İlter Özyıldız, Koray Karagöz, Levent Karaçelik, Metin Kalkavan, Savaş Ercan, Taylan Kalkavan, Tuğrul Oğuz ve Yakup Kalkacan dinleyicilerle buluşacak.

Sanatçılara, kemanda Özgür Koban ve Serdar Haksal ile birlikte, viyolada Mithat Arısoy,  udda Ferhat Ersoy ve Pınar Yıldırır, kanunda Alper Akaryıldız, klarnette Şenol Karagöz, tanburda Gökhan Filizman, klasik kemençede Fikret Alpçelik, viyolonselde Çağlar Kırömeroğlu ve ritm sazda ise Mert Nar eşlik edecek.

DENİZ HABER AJANSI