28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • İzmir19°C
  • Antalya17°C
  • Muğla19°C
  • Çanakkale19°C

İDO’NUN BÜYÜKÇEKMECE-BURSA HATTI SEFERLERİ 2 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

İDO ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Büyükçekmece-Mudanya Hattı’nda seferler başlıyor. Günde iki kez yapılacak seferler için Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Söz verdik ve gerçekleştirdik” dedi.

İDO’nun Büyükçekmece-Bursa hattı seferleri 2 Ağustos'ta başlıyor

29 Temmuz 2019 Pazartesi 10:37

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Büyükçekmece-Mudanya (Güzelyalı) Deniz Otobüs Hattı, Cuma günü hizmete giriyor. Seferler günde iki kez gerçekleştirilecek.

2 Ağustos 2019 tarihi itibariyle Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hizmet verecek olan deniz otobüsleri sayesinde özellikle Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar ve Esenyurt’ta ikamet eden vatandaşlar, hızlı ve konforlu bir şekilde Bursa’ya seyahat edebilecek.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Büyükçekmece Belediyesi - Mimarsinan İskelesi’nden hareket ederek vatandaşların kısa bir süre içerisinde Mudanya’ya ulaşmalarını sağlayacak.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hizmet verecek olan Büyükçekmece - Mudanya (Güzelyalı) İDO hatları kalkış saatleri ise Büyükçekmece’de sabah 10.30 ile 20.30, Bursa’da ise 08.00 ile 18.30 saatleri olarak düzenlendi.

“SÖZ VERDİK VE GERÇEKLEŞTİRDİK”

İDO Büyükçekmece - Mudanya (Güzelyalı) hatları sayesinde vatandaşların 95 dakikada Bursa’ya ulaşabileceklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Söz verdik ve gerçekleştirdik. Büyükçekmece’de artık uzun yollar kısalıyor. Büyük Büyükçekmece ailem için hizmette sınır tanımıyoruz. 2 Ağustos 2019 tarihi itibariyle Büyükçekmece - Bursa hattı hizmete girecek. Bursa’ya yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarımız hem daha konforlu hem de trafik problemi olmadan daha hızlı bir şekilde Mudanya’ya gidebilecek. Mutluluk şehri Büyükçekmece için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

DENİZ HABER AJANSI