28 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C
  • İzmir22°C
  • Antalya19°C
  • Muğla20°C
  • Çanakkale23°C

‘ULUSLARARASI DENİZ HUKUKU YAZ AKADEMİSİ’ BAŞLIYOR

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 22 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan “Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi” başlıyor.

‘Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi’ başlıyor

24 Haziran 2019 Pazartesi 16:27

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin düzenlediği “Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi” başlıyor.

22 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında ikinci kez gerçekleşecek olan“Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi”nde uluslararası deniz hukuku vedeniz ticareti hukukuyla ilgili önemli konular ele alınacak.

Günümüzde deniz ticareti hukuku ile uluslararası deniz hukuku giderek etkileşim içine giriyor ve her iki hukuk disiplinini ilgilendiren konular artıyor. Bunun sonucunda uluslararası deniz hukuku ve deniz ticareti hukukunun birlikte incelenmesi gerekiyor.

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi, uluslararası deniz hukuku vedeniz ticareti hukukunun birlikte işlendiği “Deniz Hukuku Yaz Akademisi” düzenliyor.

Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi, uluslararası mahkemelerde görevli hakimler ve uluslararası hukuk alanında çalışan akademisyenlerden oluşan konuşmacıları bir araya getirerek, deniz hukuku alanında genel bilgiler vermenin yanı sıra, bu alanda ortaya çıkan sorun ve uyuşmazlıklarla ilgili farkındalık yaratmayı ve deniz hukukunun Türkiye için önemini göstermeyi amaçlıyor.

DENİZ HABER AJANSI