29 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C
  • İzmir22°C
  • Antalya26°C
  • Muğla23°C
  • Çanakkale21°C

GMO, ‘1. ULUSAL ÇOCUK VE GEMİ’ KONULU RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası, ‘1. Ulusal Çocuk ve Gemi’ konulu resim yarışması düzenliyor. Yarışmada sergilenmeye değer ve dereceye giren eserler, 19-20-21 Nisan 2019 tarihlerinde Tuzla Rumeli Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

GMO, ‘1. Ulusal Çocuk ve Gemi’ konulu resim yarışması düzenliyor

01 Nisan 2019 Pazartesi 11:10

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara denizi, gemiyi ve gemi mühendisliği mesleğini tanıtmak, merak uyandırmak ve sevdirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak İstanbul genelindeki ilkokullar arasında ‘Çocuk ve Gemi’ konulu resim yarışmasını düzenliyor.

2007 yılından buyana düzenlenen yarışmada diğer illerden de katılım taleplerinin gelmesi nedeniyle GMO, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile bu yıl ilk olarak “Çocuk ve Gemi” konulu resim yarışmasını ulusal boyuta taşıyarak Türkiye genelinde düzenleyecek.

Yarışmada sergilenmeye değer ve dereceye giren eserler, 19-20-21 Nisan 2019 tarihlerinde Tuzla Rumeli Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Ödül töreni ise, eser sahibi çocukların, ailelerinin, organizasyonu destekleyen, sponsor olan kurum yetkililerinin ve GMO üyelerinin katılımlarıyla 21 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası’nın ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza denizi sevdirmek gayesiyle düzenlediği yarışma, bir  sosyal sorumluluğu da içinde barındırıyor.

DENİZ HABER AJANSI