25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C
  • İzmir18°C
  • Antalya16°C
  • Muğla14°C
  • Çanakkale15°C

KATILIMCI GEMİ MÜHENDİSLERİ, GMO 46. DÖNEM ADAYLARINI AÇIKLADI

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın 46. Genel Kurulu Toplantısı, 24-25 Mart'ta Piri Piri Reis Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Katılımcı Gemi Mühendisleri, Gemi Mühendisleri Odası 46. Genel Kurulu adaylarını açıkladı.

Katılımcı Gemi Mühendisleri, GMO 46. Dönem adaylarını açıkladı

22 Mart 2018 Perşembe 16:50

Piri Reis Üniversitesi'nde düzenlenecek olan TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın 46. Genel Kurulu Toplantısı'nda, Gemi Mühendisleri Odası’nın yeni yönetimi belirlenecek. Seçilecek yeni Yönetim Kurulu için Katılımcı Gemi Mühendisleri adaylarını açıkladı.

Mesleki sorunların, dünya ve ülkemizdeki gelişmelerin sektöre etkilerinin tartışılacağı, üretim ve yönetme anlayışı ile yeni dönemde neler yapılacağının konuşulacağı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın 46. Genel Kurulu Toplantısı'nda; 46. Dönem Çalışma Programı önerilerinin görüşülmesi, Oda Yönetim, Denetleme Ve Onur Kurulu Asil ve Yedek Üye Adaylarının belirlenmesi, TMMOB Organları ve TMMOB Genel Kurulu Delege Adaylarının belirlenmesi ve Türk Loydu Vakfı Genel Kurulu Delege Adaylarının belirlenmesi ve duyurulması gerçekleştirilecek.

Katılımcı Gemi Mühendisleri Odası, TMMOB GMO 46. Dönem Yönetim Kurulu Adayları şu isimlerden oluştu:

Bülent Hüseyinoğlu
Erkan Eker
Seyhan Özkan
Mustafa Karaman
Serdar Şafak
Ercan Yakar
Ali İhsan Kömet
Ebru Hacıalioğlu
Volkan Çelik
Hasan Üstün
Önder Başar
Gizem Ölmez
Baran Serdar Sarıoğlu
Kağan Alaybaşı

Katılımcı Gemi Mühendisleri seçim bildirgesini okumak için tıklayınız

DENİZ HABER AJANSI