28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C
  • İzmir26°C
  • Antalya20°C
  • Muğla21°C
  • Çanakkale21°C

GİSBİR 8. OFFSHORE ARABİA KONFERANSI VE FUARI'NA KATILDI

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR, Dubai’de düzenlenen 8. Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na katıldı.

GİSBİR 8. Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na katıldı

17 Mayıs 2016 Salı 16:30

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde bu yıl 8. Kez düzenlenen Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na  katıldı. 

GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Aydın Alaftan’ın başkanlığında ve GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Üyeleri Ertuğ Yaşar, Erhan Esinduy ve Nurettin Çalışkan'ın katılım gösterdiği fuar, Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı, Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed Bin Raşid El Maktum'un himayesinde gerçekleştiriliyor.

İlk kez 2004 yılında düzenlenen Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı  iş fırsatları ve katılımcı ve konferans katılımcıları arasında stratejik ortaklıklar kurulmasını sağlıyor ve bu konuda bir ağ oluşturulması için önemli bir platform olarak nitelendiriliyor.  

Offshore Arabistan 2016’ya katılım oldukça fazla. Fuarın amacı küresel ve bölgesel olarak meydana gelen petrol, kimya ve diğer zararlı maddelerin çevrede oluşturduğu tahribat, bunların denize dökülmesinin önlenmesi, müdahale edilmesi ve çevrenin korunması olarak belirtiliyor. Ayrıca fuarda deniz ve kıyı temizliğine dikkat çekilecek. 

Konferansa masaya yatırılacak konular arasında  küresel deniz nakliyesi, petrol ve gaz sektöründe yaşanan sorunlar iklim değişikliği ve yenilenebilir enerji konuları da yer alıyor. 

gisbir_fuar.jpg

gisbir_dubai_fuar_01.jpg

gisbir_dubai_fuar_1.jpg

gisbir_dubai_fuar_2.jpg

gisbir_dubai_fuar_7.jpg

gisbir_dubai_fuar_0001.jpg

gisbir_dubai_fuar_3.jpg

gisbir_dubai_fuar_002.jpg

gisbir_dubai_fuar_4.jpg

gisbir_dubai_fuar_8.jpg

gisbir_dubai_fuar_6.jpggisbir_dubai_fuar_5.jpg

Deniz Haber Ajansı