• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 13 °C

Mehmet Akyol, Kalkavan'ı bombaladı

Mehmet Akyol, Kalkavan'ı bombaladı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Nisan Ayı Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Metin Kalkavan’ı “80 km hızla giden Ferrari’ye” benzeten Mehmet Akyol, tepkiler üzerine, toplantı bitmeden Meclis Salonundan ayrıldı.

Mehmet Akyol, Metin Kalkavan ve yönetimini bombaladı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Nisan Ayı Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Metin Kalkavan’ı “80 km hızla giden Ferrari’ye” benzeten Mehmet Akyol, tepkiler üzerine, toplantı bitmeden Meclis Salonundan ayrıldı.

Deniz Ticaret Odası Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısına aykırı sözleri ile damga vuran, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Mehmet Akyol, Metin Kalkavan’ın tepki göstermesi üzerine, Meclis Toplantısından ayrılırken, Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat’ın sorularını cevapladı.

Deniz Ticaret Odası’nın kendisine dışarıdan bakması gerektiğini dile getiren Mehmet Akyol, “Şu anda dev holdinglere baktığınız zaman üst düzey yöneticileri kendilerini dışarıdan bir göze denetlettirirler. Çünkü göz kararması olabilir. Organizasyonu iyi yapabilmek için, sistemin kendine dışarıdan bakması gerekir. Metin Kalkavan bu donatıya sahip. Ancak Metin Kalkavan’ın kadrosu Deniz Ticaret Odası’na yeni bir şeyler katmıyor” dedi.

Metin Kalkavan’ın, bir çok konuyu anlamak istemediğini iddia eden Mehmet Akyol, konuşmasına şöyle devam etti; “Sporcular aklı ve vücudu şaşırtıp interval yaparlar. Sayın Kalkavan’ın interval yapması gerekiyor. Sayın Başkan iki meclistir “Mehmet Akyol’u Anlayamıyorum” diyor. Ama dikkat edersen Mecliste bu konuşmaya gülümsemeler oluyor. Metin Kalkavan isterse Mehmet Akyol’u anlayabilir. Sayın Başkan yeterince focus olamıyor.”

TABANININ FARKINDA DEĞİLLER

Metin Kalkavan ve Yönetiminin kendi tabanını tanımadığını ifade eden DTO Meclis Üyesi Mehmet Akyol, Kalkavan’ın bulunduğu atmosferin, verimli çalışmasını engellediğini kaydetti. Akyol, konuşmasına şöyle devam etti; Metin Kalkavan’ın bulunduğu atmosfer, onun yeterince verimli olmasını engelliyor. Metin Kalkavan’ın kadrosunu yetersiz olarak nitelemeyim ama yeni şeyler katmadığını düşünüyorum. Ferrari örneğiyle bunu net şekilde ortaya koyuyor. Kamuoyu çok akıllı. Müthiş bir denizci tabanı var. Deniz Ticaret Odası Meclisi bu tabanı tanımıyor. Bana birçok kişi telefon açarak “Bu tebaa Nedir?” diye soranlar var. Sistemin kendisini gözden geçirmesi gerekir. Bu düşüncelerimizi dünya üniversiteleri para ile satıyor. Sistem beni ve benim gibilerinden yeterince faydalanamıyor. Tabanını ise hiçbir şekilde tanımıyor, hatta farkında bile değil. Sistem kendini iyi yönettiğini zannediyor ama yanılıyor. Sistemin kendine dışarıdan bakması gerekiyor” diye sözlerini tamamladı.

Haber: Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
İŞLETME SAHİBİ
22 Nisan 2013 Pazartesi 16:37
DTO SEÇİMLERİ
DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE 12 YILDIR HİZMET VEREN İŞLETME SAHİBİ OLARAK,YILLARDAN BERİ BİR KAÇ AİLENİN GÜDÜMÜNDE OLAN VE SEKTÖRE HİZMET VEREN FİRMALARI SADECE SEÇİM VE AİDAT ZAMANINDA HATIRLAYAN DTO BAŞKANI VE YÖNETİMİ'Nİ KINIYORUM,DEĞİŞİM ŞART ,YENİLERE GÖREV VERMENİN ZAMANI GELDİ.NOT: BİR KAÇ GÜNDEN BERİ CEP TELİM SUSMUYOR SEÇİM YAKLAŞTI HATIRLANDIK!!! ÜYELER OLARAK ARTIK BEDAVA YİYECEK İÇECEĞE OY VERMEYECEK KADAR AKILLANDIK.!!! DUYURULUR DTO YÖNETİCİLERİ...SAYGILARIMLA
85.101.217.17
Denizci
08 Nisan 2013 Pazartesi 18:09
Üç kelime yeter
Sayın Mehmet DEMİR'e,
Size cevabım üç kelime - tek satır. Hadi canım sende !
78.189.180.121
mehmet demir
08 Nisan 2013 Pazartesi 11:45
Liyakat
Mecliste Kalkavan ve Kaptanoglu soyadının olma sebebi
Türk Gemi İnşa ve Gemicilik yatırımlarının içinde çok ciddi bir payın bu iki aileye ait olmasıdır.
Bununla birlikte Meclisteki adam sayıları yüzde 20 değil yuzde 5 dir.
Liyakata gelince yönetim kurulunun liyakatını sorgulamak son derece komiktir. İnşallah Türkiyedeki tüm kurullarda ileride bu seviyede bir liyakat olur.
78.188.20.188
Akli selim
06 Nisan 2013 Cumartesi 01:34
BU İS LİYAKAT İSİDİR MECLİSE AKRABA HEMSEHRİ YERLESTİRME DEGİL
Mehmet akyol cok guzel soylemis, DTO yonetimi kendine disardan bakmali, onlar sadece bir birlerini pohpohlayip kandiriyorlar. Yonetim Kurulunun % 80 ni son derece kifayetsiz ve niteliksiz. 8500 uyeli bir oda cok daha iyisini hak ediyor, cok basarili insanlar var, dunyada isim yapmis kisler var ama onlar dislanip silah alsin diye meclis uyesi yapilan ABİLER var, DTO hizla bu kafadan ve bir kac ailenin hukumranligindan cikmali. Yonetim kurulu cok zayif hatta itibar sorunu olan kislerden olusuyor. Metin bey kendisi BU BİR LİYAKAT İSİDİR diyor ama meclise yonetime dost arkadas aktaba rizeli pazarli futbol komitesi baskani dolduruyor, yonetimdekilerin cogu basit bir isletmeyi yonetemeyecek durumda, meclisin % 20 sinin soyadi ya kalkavan ya kaptanoglu. Hak edenler calisanlar, TURK denizciligini ulkede hatta dunyada temsil edenler dislaniyor, gemisi hatta faal sirleti dahi olmayan, personele yakitciya para odemeyen akrabalar dolduruluyor. BU DUZEN SONA ERMELİ, her seyin bir kirilma noktasi vardir, bu yonetim tukendi agir bir maglubiyet almadan zarif bir sekilde gitmeleri en dogrusu olur, on yillarca bir koltuga yapismak cok yanlis, cengiz bey kursude uyuyor, insan birakmayi bilmeli, nedir bu koltuk hevesi anlamak mumkun degil
176.237.136.59
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim