Karadeniz'de yaşanan palamut ve hamsi bolluğu, hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürdü.
Zonguldak'ta 55 yıldır balıkçılık yapan Murat Öznur, Karadeniz'de bu yıl hamsi ve palamutta, aynı anda bolluk yaşandığını söyledi. Öznur, "Bu yıl palamut oldukça çok. Bu nedenle hamsinin bol olmasını beklemiyorduk. Aynı anda hem hamsi, hem de palamutta bolluk yaşanması şaşırtıcı" dedi. 15 yıllık balıkçı Şinasi Keleşoğlu da, palamut ve hamsinin yanı sıra mezgit, istavrit ve çinekopun da beklenenden fazla olduğunu söyleyerek, bunun da fiyatlara olumu yansıdığını ifade etti.
Zonguldak'ta hamsinin 1.5 kilosu 5 YTL, palamutun 5 tanesi 5 YTL'den satılırken, istavrit ve mezgitin 7 YTL, çinekopun 10 YTL, barbunun 15 YTL, Lüferin kilosu ise 15 YTL'den alıcı buluyor. Kırmızı et ve tavuk etinin pahalılığından yakınan vatandaşlar da, fiyatının ucuzlamasından dolayı balık yemeği tercih ettiklerini söyledi.DenizHaber.Com
Karadeniz'de balık bereketi

Zonguldak'ta hamsinin 1.5 kilosu 5 YTL, palamutun 5 tanesi 5 YTL'den satılırken, istavrit ve mezgitin 7 YTL, çinekopun 10 YTL'den alıcı buluyor.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÇOK OKUNANLAR
Anadolu Tersanesi, AL SHAMAL Gemisi’ni Katar’a teslim etti
Anadolu Tersanesi, Çıkarma Gemileri'ni suya indirdi
Ressam Ayşen Can'ın ‘Sır-lı Seyir’ Sergisi açıldı
DEFAMED’in ‘Cumhuriyet Balosu’ gerçekleştirildi
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim