• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

İstanbul’da deniz ulaşımına yeni bir soluk!

İstanbul’da deniz ulaşımına yeni bir soluk!
Navette Taşımacılık, İstanbul’un yoğun trafiğinden bunalan, gün içinde işlerini aksatmak istemeyen ve şehrin güzelliklerini değerlendirmek isteyenler için hizmet vermeye başladı.

Navette Taşımacılık, İstanbul’un yoğun trafiğinden bunalan, gün içinde işlerini aksatmak istemeyen ve şehrin güzelliklerini değerlendirmek isteyenler için hizmet vermeye başladı.

American Express kart kullanıcılarına özel indirimlerle, şehir içi ulaşıma alternatif bir çözüm getirmek amacıyla kurulan Navette Taşımacılık Ulaştırma ve Turizm A. Ş'n in, dünya çapında tanınan yat ve tekne markası Beneteau’nun 2013 model tekneleri, marina, havaalanı ve otel transferleri, düğün organizasyonları, gece eğlencesi ve dokuz kişilik gruplar için yarım günlük Boğaz ya da Adalar turu gezintileri için kullanılabiliyor.

Boğaz’da 44 farklı hatta hizmet veren ve rezervasyonla çalışan Navette’de, özel toplantılar ve iş yemekleri organize edilebiliyor. Seyahatlerde, yüksek hızda internet hizmeti, sunumlar için LCD ekran, sıcak içecek ikramı ve sigorta güvencesi sunuluyor.

İstanbul Boğazı’nda stresli iş temposundan uzaklaşıp rahatlamak ve günü etkin değerlendirmek için Navette’nin lüks tekneleriyle gerçekleştirilecek seyahatlerde, Garanti Bankası’nın müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek farklı segmentler için çeşitli ürünler sunan, dünyanın en prestijli kredi kartı markalarından biri olan American Express (American Express, American Express Gold, American Express Platinum ve Miles&Smiles Platinum American Express, Miles&Smiles Privé American Express) kart kullanıcıları özel indirimlerden faydalanabiliyor. İşte o tekneler;

Beneteau Antares 30

Antares 30, Yılın Motoryatı Ödülleri’nde ‘55 feet altı flybridge tekne’ kategorisinde finale kaldı. 375 beygirlik dizel motorlu tekne, denizde 22 knot süratte oldukça konforlu bir seyir sunuyor. Oturma grubu, iyi düzenlenmiş salonu, geniş güvertesi, ferah iç ve dış kokpiti ve baş tarafta bulunan geniş ve rahat çift kişilik kamara ve lavabosuyla her ihtiyaca cevap verebiliyor. Tekneler, led televizyon ile hızlı ve limitsiz internet bağlantısı sayesinde seyir sırasında ofis olarak da kullanılabiliyor. (Tam Boy: 10,22 metre / En: 3,39 metre / Ağırlık: 4.389 kilogram)

Beneteau Antares 30S

Antares 30 modelinin çok tutulmasının ardından üretilen 30S, 30’un flybridge’siz versiyonu. 375 beygirlik dizel motorlu tekne denizde 22 knot süratte oldukça konforlu bir seyir sunuyor. Oturma grubu, iyi düzenlenmiş salonu, geniş güvertesi, ferah iç kokpiti ve baş tarafta bulunan geniş ve rahat çift kişilik kamara ve lavabosuyla her ihtiyaca cevap verebiliyor. Tekneler, led televizyon ile hızlı ve limitsiz internet bağlantısı sayesinde seyir sırasında ofis olarak da kullanılabiliyor. (Tam Boy: 10,22 metre / En: 3,39 metre /Ağırlık: 4.960 kilogram)

Antares 8S

Kısa süreli seyirleri keyifli hale getiren Antares 8S, yeni jenerasyon yarı planing gövdesi, konforu ve performansıyla güvenli bir seyir sağlıyor. Ferah ve ihtiyaca özel düzenlenebilen kokpiti, neredeyse 360 derece görüş açısı sunuyor. Baş tarafta bulunan rahat çift kişilik kamara ve lavabosuyla her ihtiyaca cevap verebiliyor. (Tam Boy: 8.36metre / En: 2,95 metre / Boş Ağırlık: 2785 kilogram)

garanti-bankasi-1.jpg

garanti-bankasi-2.jpg

garanti-bankasi-3.jpg

garanti-bankasi-4.jpg

garanti-bankasi-5.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim