• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 18 °C

Yorumlar

"Naiboğlu, KEGK-7 kazasını araştıracak" haberine ait tüm yorumlar


Kaptan
17 Aralık 2012 Pazartesi 08:57
DE KEK
Teknik olarak Vukuya bir şu uyu mu uydurdun?sizi bunun için mi görevlendirdiler? Siz nasıl oluyor da hem şu uyu vukudan bahsediyorsunuz. Hemde yorumunuzda "açık kusur da gemi ile ilgili 1. derecede görevli olanlardır" diyebiliyorsunuz.Uçak düşer pilot suçlu, Hızlandırılmış tren hızlandırılmamış yolda kaza yapar lokomotif sürücüsü suçlu, otobanda yürüyen birisine çarpan otomobil sürücüsü suçlu, gemi batar kaptan suçlu bu vukularda başka suçlu yok mu? Sizde hiç Allah korkusu var mı? De kek sadece verilen talimatlarla dekik raporu mu hazırlarlar?Hazırlanacak bu rapor olayın aydınlatılması için değil kapatılması için mi hazırlanıyor? Daha neyi hazırlayacağını bilmeyenlere büyük hesap var. Bu De Kek o zaman ne şiş yansın ne kebap, suya sabuna dokunma!!! Falan filan bir rapor öyle mi? Yerin altı da var bu işin sonunda. Mahkemeyi yanıltabilirsiniz ya vicdanları, ya Allah'ı yanıltabilir misiniz siz? Ben 20 yıl kaptanlık yaptım. Bir çok kaza araştırmasında bulundum.Böyle bir şey hiiiiiiiiiç görmedim.Eğer bu De Kek raporuyla mahkemeler ve IMO yanıltılırsa, yanıltanlarda bu işin sorumluları olmayacaklar mı? De Kek
193.255.19.208
NUR
16 Aralık 2012 Pazar 11:18
KOLAY
BİR OLAY OLUNCA GERİDEKİLER İÇİN LAF SÖYLEMEK YAZMAK KOLAYDIR...EY GAFİLLER YÜREĞİNİZ VARSA SİZDE ÖLÜN...KARDEŞİM... ÖLÜN GÖRELİM...YETİMLER ...SÖNEN OCAKLAR...KİMSE ÖLMÜŞ İNSANLARIN ÜZERİNDEN KONUŞMASIN....
141.196.77.244
YAZIKLAR OLSUN
16 Aralık 2012 Pazar 10:17
DİLLER DOĞRUYU NERDE KONUŞACAK
Yunus suresi 100 ayet...Allah'ın izni olmadıkça hiç bir kimsenin iman etmesi mümkün değildir. Akıllarını güzelce kullanmayanları Allah pislik içinde bırakır!
DEKİKE CEVAPTIR....IKRA..! ÖĞREN ÖYLE YAZ..... UYU VUKUYMUŞ....SENİN BAŞINA GELSE GÖRÜRÜM UYU VUKUYU BEN ...
141.196.77.244
DEKİK
15 Aralık 2012 Cumartesi 21:04
TEKNİK
dekik'in görevi bu mezkur deniz kazasının veya benzerlerinin bir daha olmaması için bir sonuç çıkarmaktır.bu çalışma tamamen teknik bir çalışmadır ve imo nun kural ve tavsiyelerine uygun olmalıdır.bu yönü ile şöyle bir sonuca asla gidemez.efendim ilgililer bu havada git canları kurtar talimatı vermeseydi bu kaza da olmazdı.talimatı veren suçludur gibi bir sonuç çıkaramazlar.göravleride bu değildir.dekik ne liman başkanıdır nede hakimdir.
diğer taraftan liman başkanı bu kazayı soruşturmalıdır ve açık kusur var ise belgeleri ile birlikte cum. savcılığına suç duyurusunda bulunmalıdır.açık kusur da gemi ve gemi ile ilgili 1. derecede görevli olanlardır.bu türde açık bır kusur da yok.talimat vermek, soruşturma açmak iş akdini fesh etmek için,yçb nin verilmiş olması,vb. bu kaza için teknik olarak kusur değildir.bunları irdelemek de dekik in işi değildir.ilgili yönetmeliğe bakılabilir.bu olay hukuk dili ile şu uyu vuku undan öteye giden bi şekil almıştır. çünki bu olay saadece genel müd.hedef alan bir fiile dönüştürülmek isteniyor.her kes öfkesini kusuyor.genel müd bu kazayı nasıl yapmıştır.bu kaza nın oluşması için hangi katkıları sağlamıştır.böyle bi düşünce olabilirmi.bu şekilde bir düşünce tarzı ve eylemi var ise çıkaralım hep birlikte yargıya gidelim.olamaz olmamalıdır.boğazda ve denizler de ilk defa ölümlü bi kaza olmuyor.sektörde,tersanelerde,boğazlarda çok olmuştur.Allah her kese sıralı ,zamanlı ölümler nasip etsin.
genel müd. hakkaniyetli bir bürakrattır.çalışkan,üreten,denizi ve gemiciliği bilen bir kaptandır.açık olarak personelini asla ölüme gönderemez,göndermez.ancak üzerine çok gidildiği aşikar. bu kazadan şu sonuçlar çıkarılabilir.
1-Şile de bu tip havalar da şile yerine boğazdan yada denize açık mevkiiden bot görevlendirilmeli,2- Şile mendirekleri uzatılmalı yada çıkışların emniyetli olması için tadil edilmeli,3-bu tip havalarda can kurtarma işine girişmemeli,4-vb.
allah ölenlere rahmet etsin,
85.103.184.206
Emre Genç
14 Aralık 2012 Cuma 18:41
Mehmet gencin bedenine ulaşıldı.
Arkadaşalar şilede bulunan mefta mehmet gence ait olduğu tespit edildi.

Buradan ''Aslanlarıma Dokunmayın ''diyen vicdansıza soruyorum kurumunuz 4 katta bulunan kiriz odasında bulunup olayları dev ekranda seyredip kime küfrettiniz ve niye avazınız çıktığı kadar bağırıyordunuz.Miilete bu konuda konuşmaması için baskı niye yaptın ve yaptırdın.Bu konuyu bana ileten arkadaştan bu konuyla ilgili ses kaydını iletmesini bekliyorum.
2-Yine yaptığı açıklamayla ASLANLARIMA DOKUNMAYIN diyen vatandaş kusuru can yeleğine çıkarmamışmıydı.

Cevap :O kaybettiğimiz insanlar hangi piskolojiyle hangi baskılarla o denize çıktığının delilidir.Can yeleği olmaması.
78.174.113.55
NUR
14 Aralık 2012 Cuma 16:44
TÜM YORUMLAR OKUNDUĞUNDA
Bu haberin tüm yorumları okunduğunda aslında bir kırım raporunun zaten hazır olduğunu açıkça görüyorum...bunun üzerine ne hazırlanabilirki? tüm yorumcu arkadaşları bilgilerinden ve paylarından dolayı tebrik ediyorum.....
141.196.87.236
Y.Mühendis Kaptan Ramazan
14 Aralık 2012 Cuma 16:39
Kaza Araştırması
Öncelikli olarak kıymetli ağabeyim Refik Akdoğan'a yorumlarım hakkındaki değerlendirmeleri için teşekkür ederim.Sayın abi dosyanın kapatılacağını düşündüğüm için yorumlarımı paylaşıyorum.
Kazanın aydınlatılması için savcılarada bilgi amaçlı olması dileklerimle
1-Bu kötü hava koşullarında Limanlar Yönetmeliğine göre kendisine verilen yetkiye dayanarak öncelikli olarak Şile Liman Başkanı limandan seyrü seferi yasaklammaıştır?
2-Batan gemi/tekneye neden LÇB verilmiştir?
3-Batan gemi/tekne bu hava koşulları için denize elverişlimiydi ki de bu tekneye çıkış belgesi verildi?
4- Bu tekne LSC veya HSC(High Speed Craft Code) göre dizayn edilmiş olması gerekir. Bu tekneye bu havada hiç denize çıkmasına izin verilir mi?
5-Şile Liman Başkanı bütün bunları değerlendirebilecek bilgi birikimi yoksa buraya nasıl atanmıştır?
6-Şile Liman Başkanını atayanların hiç suçu bulunmamakta mıdır?
7-Batan teknenin önceki personeli Tutanak tutarak bu havada gidemeyeceklerini bildirmişler. Niye Tutanak tutuldu? Teknenin Jurnali yokmu? Yoksa birileri Tutanak tut o zaman mı dedi? Bunu kim demiş olabilir?Bu tutanak onların aleyhinde kullanılması için mi tutturuldu? Bu tutanakla bak sizin iş akidlerinizi fesh ederiz diye baskı mı yapılacaktı? Bu tür şeyler jurnale işlenir. Jurnale yazılmış olması lazım her türlü bilgilerin.
8-Teknenin görevlilerinin denize çıkmaması üzerine neden başkaları aranarak, ilk kaptanın irade beyanı hiçe sayılarak diğer personellere denize çıkar mısın diye arandı? Personeller üzerinde büyük baskıların olduğu söyleniyor, bu baskılar neticesinde mi diğer kaptan ekmeğinden olmak yerine denize çıkmak zorunda kaldı? Bu defa canından oldu. Allah rahmet eylesin şehidimize.
9-Bu teknenin Denize Elverişli olması yeterli değildir. Hangi denizlere ve havalara elverişli? Bu denli kuvvetli havalara elverişli mi? Herhangi bir limitasyonu var mı? Alimunyum bir tekne olduğu söyleniyor. Alimunyum bir teknenin bu şiddetteki bir havada denize çıkarılması doğru mu? Hani bir zamanlar İstanbul Deniz Otobüslerinden bir gemi(alimunyum)talimatla Bandırmadan İstanbul'a kuvvetli bir Yıldız, yıldız poyraz havada denize çıkarılmıştı. Ancak gemi İstanbul'a baş tarafı büyük bir hasarla gelmişti. Yani denizler alimunyum gemiye büyük hasar vermişti. Çünkü bu gemilerin belli deniz koşullarında ve limitasyonlarda sefer yapabilecekleri açıktır.
10-Nasıl bir risk management yapılmıştır? Böyle bir havada Risk management gemi personeline mi bırakılmıştır? Eğer öyle ise ofis çalışanları ne iş yapmaktadırlar?
11-Teknenin personelinin limandan çıkarken LÇB belgesi almış mıdır? Aldı ise bu personel listesinde kimlerin adı vardır? Alınmadı ise niçin alınmamıştır? İşte bütün bunlar objektif araştırılarak ortaya konulabilecek mi? Yoksa sadece ölen şehitlere rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı ile dosya kapatılacak mı? Sorumlular hak ettiklerini mi alacaklar yoksa terfi mi edecekler? Araştıranlarda bir dosya daha kapattıkları için ödüllendirilecekler mi? Kim bilir? Göreceğiz bakalım.
193.255.19.208
Müh.Kaptan Refik Akdoğan
14 Aralık 2012 Cuma 10:00
Naiboğlu, KEGK-
Sayın Kaptan'ın limanbaşkanları hakkında vermiş olduğu bilgiler sanırım olayın çözümünde çok yardımcı olacaktır. Bir de şu KEGK-7'nin özelliklerini öğrensek iyi olacak. Bakalım böyle havalarda denize açılarak can kurtarma özellikleri var mı? Dünyada böyle havalarda can kurtarma yapan tekneler nasıllar? En azından bundan sonra böyle havalarda denize açılarak can kurtarma yapmaya teşebbüs edeceklere bit ışık tutmuş oluruz. Allah seamet versin. www.ref,kakdogan.com
176.240.116.142
yılgın
13 Aralık 2012 Perşembe 17:08
naiboğlunun dikkatine
alınan milyon dolarlık gemiler boyasız eksik ve bu gemiler ile övünen müdürler imza at teslim al almam doğru gemiye çalışanı nasıl ezerim emeğini sömürürüm nasıl baskı kurarım var elli tane baş kim ne yapar belli değil on senedir aynı yöneticiler götüüüüüürrr benim hakkımı yiyeni yaradan kahretsin arkadaşlarımın ruhu şad olsun bu olayı bilerek gönderenleri allahım kahretsin
88.254.31.29
Kaptan
13 Aralık 2012 Perşembe 14:53
Bu mu?
MADDE 8 – Liman idari sahasında seyreden, kıyı tesisinde bulunan veya demirde bekleyen gemi ve deniz aracı ile kıyı tesisi ilgilileri ve diğer ilgililer; bu Yönetmelik ile ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri çerçevesinde seyir, can, mal, çevre güvenliği ve emniyetine yönelik olarak liman başkanlığınca verilen talimatlara uymakla yükümlüdürler. amir hükmü mevcuttur.
1-Bu hükme göre Şile Liman Başkanlığı sadece Koltuk Başkanlığı mı ki, bu ağır deniz ve koşullara uygun olmayan tekneye Liman Çıkış Belgesi vermiştir?
2-Bu kötü hava koşullarında neden Şile Liman Başkanlığı bu teknelerin Liman Çıkışını yasaklamamıştır .
3-Bu olayda Şile Liman Başkanınında açık kusuru bulunmasına rağmen neden soruşturmaya dahil edilmemiştir. Asıl sorumlulardan biriside Şile Liman Başkanlığıdır.
4- Eğer Şile Liman Başkanı bu kararları verecek bilgi ve birikimi yoksa, Şile Liman Başkanlığı atamalarını yapanların da kusuru bulunmamakta mıdır?
Benim kanımca bu soruşturmaya bu şahıslar dahil edilemediklerine göre koruma altında mıdırlar? Hemşehricilik falan var mıdur bu işte da?
Anlayan anladı daaaaa.
193.255.19.208
Cihan
13 Aralık 2012 Perşembe 10:57
Bu işi kapanmış bilin.
İnşallah savcı düzgün biri olurda ,işin peşini bırakmaz.Yoksa bu olay bugünden itibaren burada kapanmıştır
78.187.79.161
NUR
13 Aralık 2012 Perşembe 09:48
YATALAK ANNE/ BABA
Sn.Emre GENÇ ,Allaha secde edip,o inanan gözükenler daha önce ,yatalak 83 yaşında bir anaya ve 86 yaşında bir babaya ZULÜM etmişlerdir...Suçsuz insanlara suç uydurmuşlar iftira atmışlardır....bu olaylar belgelidir,kardeşim....Gerisini sen düşün........
141.196.9.183
kurtarmacı
12 Aralık 2012 Çarşamba 22:30
doğrular, gerçekler...
Sn. Emre Genç in yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum. Sadece makam arabası konusunda ben farklı biliyorum, o da banka tarafından tahsis edildiği olarak biliyorum. Diğer yazdıklarında ise haklısınız. ve hatta eksik olmuş. aramızda çalışan bazı yalaka lar yüzünden örneklerle çalışmaya zorlanıyoruz mesela. onlar kalkıp "ben mesai istemiyorum müdürüm" diyorlar ve biz çalışanların hakkını gazp ediyorlar. işin garibi ise, hepsinin evi barkı olup emekliliği hak etmiş yalakaların hala buna devam etmeleri. bizim gibi 15 senesi olsa neyse derdik. anlayacağınız personelin bir kısmı da müdürlerinin posta güvercini olduğu için istediği yerde yıllarca durabiliyor. diğerleride bahsettiğiniz gibi ihtiyattalar. denizci ruhunu kaybetmiş bir yönetim var yukarıda. hemde alayı yüksek denizcilik mezunu.............
78.172.118.19
yılgın
12 Aralık 2012 Çarşamba 21:54
sayın naiboğluna
kıyı emniyeti genel müdürünü ve ekibini alım satım terfiler boşa harcanan yetim hakları banka promosyonlarını hak sahiplerine sormadan kendi zevk sefasında kullanması çok görev az mesai bunun gibi nice nice yolsuzluklar umarım bunları inceler ve gereken yapılır şehit olan arkadaşlarım ruhu şad olsun...
88.254.50.121
Emre genç
12 Aralık 2012 Çarşamba 16:54
Sayın Naiboğluna
Sayın Naiboğlu bu önemli görevin hassasiyetini Allaha secde eden ve inan birisi olarak şunları burda herekesin ve yüce rabbimizin huzurunda allahım size bu konuyla ilgili doğrulara ulaşmayı ve herşeyin alenen önünüze dökülerek zulmedenleride yine yüce rabbim hakketikleri cezalandıramanızı nasip etsin,eger olurda doğruları bildiniz halde bunları bilipte üstünü örterseniz ve örtenlere ve vu yaşanan hakzıslıklara zulumlere karşı görmezden gelenlerin hepsinden allahımın huzurunda aynı sonu soyu ve züriyeti yaşasın ve yaptıkları haksızlıklardan ve kul haklarından dolayıda hep başları ve ayakları bu yanlışlıkları içinde boğulsun.


İllâ men zaleme ümme beddele husnen bade sû-in fe-innî kafûrun rahîm(un)
Ancak zulmeden korkar; fakat kötülükten sonra onu iyiliğe döndürene gelince, hiç şüphe yok ki ben suçları örterim, rahimim.

Ve men yefal zâlike udvânen ve zulmen fe sevfe nuslîhi nârâ(nâran). Ve kâne zâlike alâllâhi yesîrâ(yesîran).
Ve kim bunu düşmanlık ve zulümle yaparsa, o taktirde biz onu yakında ateşe yaslayacağız. Ve işte bu, Allah için kolaydır.
85.103.173.155
Emre genç
12 Aralık 2012 Çarşamba 15:11
Skandal üzerine skandal
Yakınım olan Mehmet gençle işi konusunda çok analar paylaşmıştı benimle belki ilersi için başka canlar heba olmasın diye aklıma gelenleri anlatmak isterim.


1- Kurumunda çalışan bir çok makam sahibin hakkında bir çok suçlama raporları olduğunu ve görevden bu suçlamalardan dolayı alınan kişilerin sıf kullanmak ve istediklerini yaptırmak ve usulsüz işlerin yapılmasını sağlamak için bu kişilerin tekrar kurum içinde önemli mevki makamalara getirildiği ve bu kişilerin geçmişe dönük yapmış oldukları yanlışlıklar ve usulsüzlüklerden dolayı özel sektörde kapı dışarı edilecek kusur ve ayıpları olanlar yapılan soruşturmalar neticesinde adı ceza verdik olsun diye cezalandırılmış kişiler olduğu ve bu uyduruk cezalardan dolayı sisteme ahdi vefa borçluları olmalarını doğurmuş olup daha sonrada bunları tekrar sistem içinde makamlara oturtarak şahsi ve menfatsal işlerini halledebilecekleri saç ayaklarını kurmuş oldukları.
2- Bu kurumda basına sızmayan veya gündeme oturupta vatandaşın bilmediği bir çok tehlikeler yine aynı baskıcı ve sıf gösteriş ve icrat olsun diye verilmiş baskıcı taalimatlar olduğu buna örnek olarak T.D.İşletmelerine ait Yakıt 1 gemisinin aynı taliamatlardan dolayı battığı ve bu talimatı veren kişi olan Salih Orakçının bunla ilgili soruşturma açılması talimatını yazılı verdiği ve daha sonra kurtarmaya giden gemi kaptanın tutmuş olduğu kayıtlarda Salih Orakçının talimatıyla çekilmeye başlandı ibaresine rastlanması üzerine soruşturma ile ilgili yazılı talimatlar yok edilmiş.
3-Birde yine mehmettten dinlediğim bir husus vardı onuda herkesle paylaşmak isterim hepimizin medyadan ve basından takip ettiğimiz bu kazayla ilgili Kurumun Genel müdürü Salih Oarakçı'ın bir açıklamasına dikkat çekecem '' Dokunmayın benim Aslanlarıma '' Şimdi o beyefendiye soruyorum.
a-Sen aslanlarının koruyucu elbiselerini beş yıldır niye vermiyorsun.
b-Aslanlarını çok seven ve millete masal okuyanlara soruyoruz o kurumda çalışan deniz personelinin mesaisini vermemek ve hakkını arayanları ihtiyata çekip 08:00 17:00 arasında işletme önlerinde yatırmadınmı.
c-Bu deniz kadrosunda görev yapan tüm gemi adamlarına eşit bir şekilde ihtiyatamı çıkardın yoksa birilerinin keyfi kasti hareketlerine göremi.
d-o personelini çok seven Salih ORAKÇI beyfendi Sen kurumunda çalışan tüm personelinin mevzuatın ilk çıktığı yılda banka promosyonunu parasınla makamına A4-A6- makam arabası almadınmı .
e-Yine banka promosyonunla şimdiki eşinizin makam odasını donatmadınızmı.
f-Yine Kurumunuzun bulunduğu ve kulandığınız binanızın galata port projesini bile bile yani bu binadan çıkacağınızı bilmenize rağmen kendi makam odanızı ..... milyarlık faturasınla ve yine birilerine şirinlik yapmak amacıyla aynı binanızda ... milyara ayrı bir makam odasını bunların parasınla yapmadınızmı.


işte bunları duyan bir kişi olarak sizi biz biliyoruz ,bilmeyenlerde ögrensinki bundan sonra başkalrının hayatları heba olmasın.
198.144.106.7
HASKIZ
12 Aralık 2012 Çarşamba 09:45
İŞİ EHLİNEMİ VERDİNİZ?
Nisa suresi 58.ayet Allâh, size emânetleri ehline vermenizi, insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adâletle hükmetmenizi emreder. Allâh size böylece ne güzel öğüt veriyor. Doğrusu, Allâh işiten, görendir...
141.196.8.126
SÜRGÜN
12 Aralık 2012 Çarşamba 09:40
ANAM
ALİ İMRAN 3/3-4. Kendisinden önceki Kitapları tasdik eden Hak Kitapı sana indirdi. Önceden insanlara yol gösterici olarak Tevrat ve İncil'i de indirmişti. O, doğruyu yanlıştan ayıran Kitapı indirdi. Doğrusu Allah'ın ayetlerini inkar edenler için şiddetli azab vardır. Allah güçlüdür, mazlumların öcünü alır.
141.196.8.126
Ramazan
12 Aralık 2012 Çarşamba 09:36
BU NE YAHU
GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?
KAZA ARAŞTIRMASI
1-Batan teknenin önceki personeli Tutanak tutarak bu havada gidemeyeceklerini bildirmişler. Niye Tutanak tutuldu? Teknenin Jurnali yokmu? Yoksa birileri Tutanak tut o zaman mı dedi? Bunu kim demiş olabilir?Bu tutanak onların aleyhinde kullanılması için mi tutturuldu? Bu tutanakla bak sizin iş akidlerinizi fesh ederiz diye şantaj mı yapılacaktı? Bu tür şeyler jurnale işlenir. Jurnale yazılmış olması lazım her türlü bilgilerin.,
2-Teknenin görevlilerinin denize çıkmaması üzerine neden başkaları aranarak, ilk kaptanın irade beyanı hiçe sayılarak diğer personellere denize çıkar mısın diye arandı? Personeller üzerinde büyük baskıların olduğu söyleniyor, bu baskılar neticesinde mi diğer kaptan ekmeğinden olmak yerine denize çıkmak zorunda kaldı? Bu defa canından oldu. Allah rahmet eylesin şehidimize.
3-Bu teknenin Deniz Elverişli olması yeterli değildir. Hangi denizlere ve havalara elverişli? Bu denli kuvvetli havalara elverişli mi? Herhangi bir limitasyonu var mı? Alimunyum bir tekne olduğu söyleniyor. Alimunyum bir teknenin bu şiddetteki bir havada denize çıkarılması doğru mu? Bu tekne HSC code göre mi dizayn edilmiş? Hani bir zamanlar İstanbul Deniz Otobüslerinden bir gemi(alimunyum) Bandırmadan İstanbul'a kuvvetli bir Yıldız, yıldız poyraz havada denize çıkaraılmıştı. Ancak gemi İstanbul'a baş tarafı büyük bir hasarla gelmişti. Yani denizler alimunyum hasar vermişti. Çünkü bu gemilerin belli limitasyonlarda sefer yapabilecekleri açıktır.
4-Nasıl bir risk management yapılmıştır? Risk management gemi personeline mi bırakılmıştır? Eğer öyle ise ofis çalışanları ne iş yapmaktadırlar?
5-Teknenin personelinin limandan çıkarken LÇB belgesi almış mıdır? Aldı ise bu personel listesinde kimlerin adı vardır? Alınmadı ise niçin alınmamıştır?

İşte bütün bunlar objektif araştırılarak ortaya konulabilecek mi? Yoksa sadece ölen şehitlere rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı ile dosya kapatılacak mı? Sorumlular hak ettiklerini mi alacaklar yoksa terfi mi edecekler? Araştıranlarda bir dosya daha kapattıkları için ödüllendirilecekler mi? Kim bilir? Göreceğiz bakalım.
193.255.19.208
Bir izleyici
12 Aralık 2012 Çarşamba 00:08
Tarafsız ve adil bir soruşturma olur inşallah
Öncelikle gerçekleşen bu acı olaya kayıtsız kalmayan tüm kamuya,kamu yetkililerine ve diğer kurum ve kuruluşlara kendi adıma teşekkür ediyorum. Olayı televizyondan izledim ve ilgili tüm haberleri takip ediyorum çünkü bir yakınımı tamamen kaptanın ihmali nedeniyle bir deniz kazasında kaybettim.Denizcilik camiasına çok uzak biri değilim. O olayla bu olay arasında benzerlikler görüyorum.Adil bir karar ve bundan sonra zuhur edebilecek bu gibi olaylara rehber olması açısından lütfen soruşturma sırasında korumak,kollamak değil anlamak ilkesiyle hareket edilsin. Bildiğim kadarıyla Arslan DEDE'nin başkanlık görevini ifa ettiği birim Gen.Mdr. Yardımcılığı olarak Caner beye bağlı bir birim ki kendisini televizyonda şilede kazazede yakınlarının acılarını paylaşmaya!! çalışırken gördük.
78.171.183.26
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim