• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Yorumlar

"Cahit İstikbal hariçten gazel okuyor" haberine ait tüm yorumlar


NÖTR
24 Ekim 2012 Çarşamba 20:34
BİRAZ DÜŞÜNÜN LÜTFEN
Kılavuz kaptanlar ve deniz trafik operatörleri bu sözüm sizlere AYDA 15 GÜN ÇALIŞIP 10 BİNLİRA MAAŞ ALMAKTASINIZ SİZLERE RAHATLIK BATMIŞ KURULUŞUMUZ ADINA SANAL ALEMDE ATIP TUTUYORSUNUZ TAMAMEN EGONUZU TATMİN EDİYORSUNUZ SİZİN ALDIĞINIZ MAAŞI MİLLETVEKİLİ ALMIYOR ÜÇ KİŞİ BEŞ KİŞİ BİR ARAYA GELİP KULİS YAPIYOR GÜZİDE KURULUŞUMUZU REZİL EDİYORSUNUZ DEVLETE BİRAZ SAYGI LÜTFEN KURULUŞTA EĞİTİME GELDİNİZ KİMİNİZİN SAÇI ARKADAN BAĞLI KİMİNİZ KOT PANTOLONLU , BU KURUMDA KURUMUNU VE DEVLETİNİ SEVEN 1.500 TL AYLIKLA ŞÜKRÜNÜ GETİREN VE AYAKKABISININ ALTI DELİK GEZEN VAKUR ONURLU İNSANLARDA VAR AMA UNUTMAYIN DEVLET 21 YAŞINDA GENÇ VE DİNAMİKTİR BU KURUMU BEĞENMİYORSANIZ VERİN İSTİFANIZI ÇEKİN GİDİN CESARETİNİZ VARSA TABİ EGONUZU BAŞKA YERDE TATMİN EDİN TABİ BUNA O ZAMAN CESARET EDEBİLİRMİSİNİZ ODA BİR GERÇEK DİYALOGTAN BAHSEDİYORSUNUZ SİZ KURUMUN MAAŞLI İŞÇİSİ DEĞİLMİSİNİZ DEVLET SİZİMİ MUHATAP ALACAK BU NEKADAR HADSİZLİK FİKRİNİZİ SORARLAR CEVAP VERİRSİNİZ YOKSA İŞİNİZİ YAPARSINIZ BAKIN TDİ. NE HALE GELDİ HADİ GAYRET UĞRAŞIN, UNUTMAYIN DEVLET VARSA VARIZ YOKSA BİR HİÇİZ HEPİNİZİ DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM. UNUTMAYINKİ SİZİN SAHİP OLDUĞUNUZ YADA BEĞENMEDİĞİNİZ ŞEYLER BAŞKALARININ HAYAL ETTİKLERİDİR.
5.47.172.218
Ramazan
23 Ekim 2012 Salı 14:57
İŞÇİ
Devlette çalışan hiç ama hiç kimsee bir genel müdürün işçisi değildir. Cahit İstaikbal devletin bir işçisidir. Lütfen bu konularda duyarlı olalım. Salih orakçıda cahit istikbal gibi devlete hizmet eden birer işçidir.
193.255.19.208
Bir dost
20 Ekim 2012 Cumartesi 23:56
Cahit hata yapıyorsun
Cahit kaptan yine hata yapıyorsun. Salih Orakcı zamanında senin kuruma girmeni engellemedi mi? Hatta senin devre arkadaşın Aslan Dede'ye talimat vererek "Cahit İstikbal'i kuruma sokmayın" demedi mi? Ne çabuk unuttun o günleri. Kardeşim işine bak herşeye burnunu sokma. Burada seni ilgilendiren bir konu yok.
85.96.66.163
RIFAT KURU
20 Ekim 2012 Cumartesi 23:34
Yol arkadaşını iyi seç
Sevgili Salih Orakcı, başına ne geldiyse seçtiğin yol arkadaşlarından geldiği ortaya çıktı. Kirli insanlar ile yola çıkarsan onlarıda taşımak zorunda kalırsın. Şu koskoca sektörde kendini savundurmak için bula bula Cahit İstikbalimi buldun? Yazık çok yazık...
85.96.66.163
okuyucu
20 Ekim 2012 Cumartesi 22:37
Siz bu milleti enayi mi sanıyorsunuz
Cahit bey, Diyelim ki Recep bey yazdığınız gibi; sektörle ilgili hiçbir bilgisi olmayan, birilerinin elinden tuttuğu garibanın yada çakalın biri. Ve sizlerde, Türk denizcilik tarihinin gelmiş geçmiş en iyi denizcileri ve en başarılı bürokratlarısınız. Bu konuda sizin söylediklerinize inanmak ve itibar etmek istiyorum ama bazı tereddütlerim var. Sizin bahsettiğini Recep beyle, Altın Çıpa'yı düzenleyen Recep bey aynı kişiler mi? Hani IMO Genel Sekreterlerinin bile katıldıkları şu denizcilik ödül töreni. Hatırladığım kadarıyla son Altın Çıpa'ya IMO'nun yeni Genel Sektreteri Sn.Koji Sekimizu da katılmıştı. Anlamadığım şey, eğer bu Recep ler aynı ise nasıl oluyor da bu kadar üst düzey yabancı insan Recep beye inanıp bura geliyorlar ve Türk denizcilik sektörü bu ödül törenine böylesine ilgi gösteriyor. Cahit bey sizde iyi biliyorsunuz ki; IMO Genel Sekreterini bırakın bir yere davet edip getirmeyi ondan Londra da randevu bile almak herkesin harcı değildir. Yani senelerdir Recep beyin düzenlediği bu törene katılan yüzlerce kişi sizin gördüğünüzü göremiyor mu? Ama yine de Recep le ilgili yazdıklarınıza inanmak istiyorum fakat bu sefer de sizin bu Recep bey le ortaklığınız aklıma geliyor. Doğru ya siz bir süre Recep beyle ortaktınız, beraber habercilik yapıyordunuz. Cahit bey, bahsettiğiniz kadar cahil bir insanla neden ortaklık yaptınız? Dediğim gibi yazdıklarınıza inanmak istesem de olmuyor. Peki siz bu milleti enayi mi sanıyorsunuz? Konuyu ve hedefi saptırıp, yeni cepheler açarak insanları asıl konudan uzaklaşabileceğinizi mi sanıyorsunuz. Recep'in ne olduğu önemli değil, önemli olan somut delillerle birlikte yazdıkları. Şu an için delil sunmadığı iddialarını da geçiyorum ama; 1-Açıkça isimlerini verdikleri operatörlerin şirket ortağı olarak römorkörcülük ve çeki işlerine girmelerini normal ve etik mi buluyorsunuz? 2-Aynı şirkete Genel Müdür Yardımcısı Bedri Olcay Özgürce'nin oğlunun da ortak olması sizce bir tesadüf mü? 3-Caner beyin Antalya'da yaptıkları, geçirdiği soruşturma, görevden alınması, 450 günlük raporu, bunlardan haberiniz var mı? Haberiniz varsa bir gazeteci olarak yorumlarınızı merak ediyorum. 4-Bir Genel Müdür'ün bunlardan haberi olmaz mı? Ya da haberi olduktan sonra ne yapmalı? Gelelim sizin durumunuza ve denizcilik camiasındaki itibarınıza. Ama gerek yok, dediğim gibi konu bu değil. Konu ne senin, ne Recep'in ne Salih'in ne Olcay'ın mesleki geçmişi, itibarı yada başka bir şey. Konu bir kısmı delillerle ortada olan bir çoğununda delilleri bulunabilecek iddialar. Sayın İstikbal, elinizi vicdanınıza koyun ve Kıyı Emniyetinde olanları bir de öyle değerlendirin. Aslında her şeyi siz de çok iyi biliyorsunuz.
88.238.119.189
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim