• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Alvimedica, “Cup’ışalım mı?” Boğaz Yat Yarışı'nın ana sponsoru oldu

Alvimedica, “Cup’ışalım mı?” Boğaz Yat Yarışı'nın ana sponsoru oldu
Alvimedica, 11. yılında “Cup’ışalım mı?” Boğaz Yat Yarışının ana sponsoru olarak Türkiye’de yelken sporunun gelişimine destek veriyor

Meraklılarınca ilgi ve heyecanla takip edilen yelken etkinliği ‘Cup’ışalım mı?” 11. yılını, Türkiye’nin girişimsel kardiyoloji alanındaki tek dünya markası Alvimedica’nın ana sponsorluğunda düzenleyeceği Boğaz yat yarışları ile kutluyor. Alvimedica’nın destek verdiği, Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü (TAYK) ve Naviga işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışların ilk günü İstanbul Boğazı’nda, ikinci günü Caddebostan açıklarında gerçekleşecek.

70’in üzerinde teknenin katılmasının beklendiği yarışta, hem yelkenciler hem de Boğaz’ın iki yakasında yarışı izleyenler heyecana ortak olacak. Türk yelken sporuna Alvimedica desteği! Yarışın bu seneki ana sponsoru, dünyanın en önemli spor etkinliklerinden biri olan Volvo Ocean Race’e de katılan Alvimedica olacak. Dünya çapında 1.5 milyar kişinin takip ettiği Volvo Ocean Race’te Türk bayrağını dalgalandıracak olan Alvimedica, Türkiye’de de ‘Cup’ışalım mı? Yat Yarışı’na sponsor olarak üç tarafı denizle kaplı ülkemizde yelken sporunun gelişimine destek olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin girişimsel kardiyoloji alanında faaliyet gösteren tek dünya markası olarak yelkeni hedef spor olarak belirlediklerini belirten Alvimedica CEO’su Cem Bozkurt, “2 yıl önce bu sporun şirket ilke ve özelliklerimiz ile örtüştüğünü düşünerek bu kararı almıştık. Önce kendi takımımızla Türkiye’de mücadele etmeye başladık.

Çalışanlarımızla kurduğumuz yelken takımımız genç yaşına rağmen yarışlarda gözle görülür başarılar elde etti. Sonra yelkenin en yüksek liginde yer almaya ve iş hedeflerimizle de örtüşük olarak dünyada 1,5 milyar kişinin takip ettiği Volvo Ocean Race’e katılarak Alvimedica’yı dünya çapında daha geniş kitlelere tanıtmaya karar verdik. Şimdi de bu önemli spor dalının, dört bir yanı denizlerle çevrili ülkemizde hak ettiği yere gelmesi için Cup’ışalım mı? Yat Yarışı’na ana sponsor oluyoruz” dedi.

Start düdüğü 28 Haziran’da çalacak! İstanbul’un en yüksek katılımlı, en çok ödül veren yelken yarışı olma unvanıyla yoluna devam eden “Cup’ışalım mı?”, 28 Haziran sabahı Setur Kalamış Marina’da yelkenciler ve basın mensuplarının davetli olduğu kahvaltı sonrasında start alacak. İki gün denizde mücadele ettikten sonra dereceye giren yelkenciler, 7 Ağustos ayında yapılacak görkemli ve özel bir törenin gerçekleşeceği partide kupalarına ve birbirinden değerli hediyelere kavuşacak. Yarışla ilgili ayrıntılı bilgiye www.navigacup.com sitesinden ulaşılabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim